DragStar Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 Harley'ul....trebe sa-mi fac timp sa ma duc...sa-l aduc. Sa nu-mi spui ca te duci tocmai in State dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 13, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2004 Sa nu-mi spui ca te duci tocmai in State dupa el NUUUU...Hermania. Il platesc dublu, da-i aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 NUUUU...Hermania. Il platesc dublu, da-i aproape. Chiar dublu woow ; dar reprezentantele de la noi ( am inteles ca sunt doua acum) la cat le aduc? Presupun ca mai scump daca tie iti convine sa-l iei tu din Germania. L-ai luat de nou s-au la mana a doua? Oricum sa-l aduci cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 da, seceule, mi-a murit masina....dar acuma e pregatita ptr ORESTI'S BIRTHDAY!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 13, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2004 Chiar dublu woow ; dar reprezentantele de la noi ( am inteles ca sunt doua acum) la cat le aduc? Presupun ca mai scump daca tie iti convine sa-l iei tu din Germania. L-ai luat de nou s-au la mana a doua? Oricum sa-l aduci cu bine Road King Classic nou.In state e 18.000$. In hermania e 17.000euro. La noi cu taxe ,etc ajunge la 26euro, adica 31.000$ .Nu chiar dublu dar nici bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 13, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2004 buei ce v-ati distrat!! felicitari ptr achizitie...duminica am fost la cross apropos..e pe-acolo vreun teren unde se poate merge si nu sare nimeni din papuci?? ca noi la cat zgomot am facut prin padure, au crezut localnicii ca e lumea cu drujbele in padure si au venit toti si au inceput sa taie la copaci... ce idioti!! Da fratie, cand vreti sa va dati veniti coa ca va duc eu unde arati cat vreti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 13, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2004 Mai vrem! Maine se poate? Maine nu,dar pe 31 ,DA!!!!!!! rezervari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 eu eu...sper de data asta sa ajung la timp. imi pare rau ca am ajuns asa tarziu, dar am avut o groaza de treaba... am pierdut gratarul, macar s-a gandit Remi sa le tina calde a fost de nota 10 totul, iar motoarele alea fac ca toti dracii de pe pamant inchise. si eu m-am panicat la inceput ca nu stiam ce-i zgomotul ala... abia astept ziua lui Oresti...ce-i luam cadou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 (editat) ... abia astept ziua lui Oresti...ce-i luam cadou? Ce-i luam cadou? Eu zic sa-i luam MH-ul, desi putem sa luam orice are el expus pe acolo... Ne hotaram atunci!! Editat Ianuarie 13, 2004 de Dobrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 Maine nu,dar pe 31 ,DA!!!!!!! rezervari? 2 locuri, langa gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 13, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2004 Ce-i luam cadou? Eu zic sa-i luam MH-ul, desi putem sa luam orice are el expus pe acolo... Ne hotaram atunci!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Ce-i luam cadou? Eu zic sa-i luam MH-ul, desi putem sa luam orice are el expus pe acolo... Ne hotaram atunci!! Buna asta!Dobrescule,cred ca incep sa-mi iau notite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 pa 31 vin si eu.... si cu bere.. si cu tuica sa o fierbem.. si lui oreste ii luam...996-le. e bine asa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Road King Classic nou.In state e 18.000$. In hermania e 17.000euro. La noi cu taxe ,etc ajunge la 26euro, adica 31.000$ .Nu chiar dublu dar nici bine. Shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Eu zic sa-i luam si "papucelul" ala galben de la poarta ca sa avem cu ce cara MH-ul si 996 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 14, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2004 Bravo baieti...pai mai bine ma si mut ca sa va fac loc. Nu as vrea sa fiu o povara. :lol:Caini....cum va-ti decis sa-i impartiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Maine nu,dar pe 31 ,DA!!!!!!! rezervari? Si eu tot un loc langa "agregat". O sa am grija de "stropitoare" sa nu ia foc gramada de mici. Iar de caini nu-ti face griji Denis a si pus ochii pe femela de Saint Bernard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 pai daca este sa fie pe 31...poate ma primiti si pe mine...as cam veni! MIB....VIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 (editat) XXXXXX Editat August 9, 2004 de MIB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 De data asta voi veni si eu Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camachicho Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 daca oreste n-are nimic cu "bobocii", atunci as veni si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 23, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2004 De data asta voi veni si eu Mada please do. Please do. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 23, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2004 daca oreste n-are nimic cu "bobocii", atunci as veni si eu. Nu stiu daca Oreste are...dar Oresti nu are sigur.Tare sunt curios unde va pun pe toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 Hehe...mai ai la dispozitie o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate