Edgji Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 ...............Tare sunt curios unde va pun pe toti? Eu o sa stau pe afara sa pazesc gratarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 SE MAI AUDE?? NU SE MAI AUDE?? SPUNE ORA, DATA SI NECESARUL DE MATERIAL... FRIPTURI, CARNATI, PASTRAME... BERI, TUICI SI ALTE CELE. HAI CA NUMAI MAINE NU E AZI.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Maine nu,dar pe 31 ,DA!!!!!!! rezervari? vin si eu blatist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Coane Oresti, ce-ar fi sa vin si eu, dar fara sa-tzi spun, sa-tzi fac o surpriza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 29, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2004 Veniti fratilor. Undei loc de 10 va fi si de 40 caci cam asa vam calculat. Broblema e ca in casa mea de paie intram vreo 15 max...asa ca iti gonna be fuc.en cold afara langa gratar....dar nu vom duce lipsa de discutii interesante.Eu zic sa va luati castile si jachetele cordura la voi Bautura E! Pastrama E! Bautura E! let it be PARTY!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 29, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2004 SE MAI AUDE?? NU SE MAI AUDE?? SPUNE ORA, DATA SI NECESARUL DE MATERIAL... FRIPTURI, CARNATI, PASTRAME... BERI, TUICI SI ALTE CELE. HAI CA NUMAI MAINE NU E AZI.. Se aude...laud 'n' clear......sambata 31 ianuarie ora 12.00>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 de la 12???? Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 29, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2004 de la 12???? Mada DA.ziua. Pai imagineazati ca pela 5 e intuneric si.......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 daca tu zici profule ) la varsta ta Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Ianuarie 30, 2004 Share Postat Ianuarie 30, 2004 SE MAI AUDE?? NU SE MAI AUDE?? SPUNE ORA, DATA SI NECESARUL DE MATERIAL... FRIPTURI, CARNATI, PASTRAME... BERI, TUICI SI ALTE CELE. HAI CA NUMAI MAINE NU E AZI.. Se aude...laud 'n' clear......sambata 31 ianuarie ora 12.00>? ok.. see us there.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 30, 2004 Share Postat Ianuarie 30, 2004 ok, there... where? gata, am gasit harta. cred ca vin direct de la servici, ca lucrez la zapp, vecine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate