jhn05 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 caut si eu o statie itp. moto mai ''permisivi''(sunt dispus la orice conditie)....am suportul de scarita putin crapat(ff putin nu se vede daca nu te uiti atent),cateva zgarieruri foarte minore,chitul de lant tre schimbat dar mai tine....inrest e complet stoc fara alte defecte,cauciucuri noi dimeniusi ca in talon,perfect funtionala mecanic.....astept raspunsuri concrete vas ruga sa sub forma de pm....carturil;e,reprosurile si rautatile pe forum va rog.... multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 caut si eu o statie itp. moto mai ''permisivi''(sunt dispus la orice conditie)....am suportul de scarita putin crapat(ff putin nu se vede daca nu te uiti atent),cateva zgarieruri foarte minore,chitul de lant tre schimbat dar mai tine....inrest e complet stoc fara alte defecte,cauciucuri noi dimeniusi ca in talon,perfect funtionala mecanic.....astept raspunsuri concrete vas ruga sa sub forma de pm....carturil;e,reprosurile si rautatile pe forum va rog....multumesc anticipat up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 in curte la scoala de soferi Ilioara era o statie ITP care facea si moto acum nu stiu daca mai este... eu acolo am facut la motoreta mea....oricum incearca poate o mai fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 in curte la scoala de soferi Ilioara era o statie ITP care facea si moto acum nu stiu daca mai este...eu acolo am facut la motoreta mea....oricum incearca poate o mai fi mercic frumos..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 iatsa, pe langa coca cola in militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 /index.php?showtopic=300630 - motociclist vechi si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 adi star,pod fundeni am facut itp acum 2 zile,super baieti.50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) un search mic si hop! adi star pod fundeni Editat Mai 8, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 va multumesc tuturor,sa rezovat datorita voua...topicul se poate inchide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate