jullius Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Salut, Am o Aprilia MX50 (50cmc) si de la un timp motorul nu a mai tras ca lumea si nu mai urca in ture - se plafoneaza la 4000rot/min (maxim are 12.000). Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, pareri, ca nu stiu ce sa-i mai fac - pana acum i-am schimbat segmentii, i-am schimbat bujia, i-am curatat carburatorul. La ralanti sta foarte bine. Mutumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Salut,Am o Aprilia MX50 (50cmc) si de la un timp motorul nu a mai tras ca lumea si nu mai urca in ture - se plafoneaza la 4000rot/min (maxim are 12.000). Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, pareri, ca nu stiu ce sa-i mai fac - pana acum i-am schimbat segmentii, i-am schimbat bujia, i-am curatat carburatorul. La ralanti sta foarte bine. Mutumesc! pune benzina de la firme cu nume(petrom, mol...), nu te astepta la miracole pana nu isi revin gumele din carb. Benzina rea le cam increteste... zic si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jullius Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 mentionez ca motorul este asemanator cu cel de pe aprilia RS 50 sau RX 50 ... Difera doar cadrul . I-am schimbat si benzina... mentionez ca motorul este asemanator cu cel de pe aprilia RS 50 sau RX 50 ... Difera doar cadrul . I-am schimbat si benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G-xer Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 pune benzina de la firme cu nume(petrom, mol...), nu te astepta la miracole pana nu isi revin gumele din carb. Benzina rea le cam increteste... zic si io... Cand spui 'gumele din carburator' la ce componenta a carburatorului te referi mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Cand spui 'gumele din carburator' la ce componenta a carburatorului te referi mai exact? orice cauciuc ce intra in contact cu benzina sau vaporii de benzina - varf cui, membrane, garnituri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 verifica esapamentul sa nu se fii coxat cu calamina,verifica si filtru aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jullius Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 verifica esapamentul sa nu se fii coxat cu calamina,verifica si filtru aer i-am scos esapamentu , i-am lasat cotu ce iese din motor .La fel face.Singurul loc unde nu am umblat este avansul la aprindere ... da nu am presa de volant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jullius Postat Mai 22, 2009 Autor Share Postat Mai 22, 2009 auzi ce zicea unu ...ca Aprilia o face mai nou acu...chinezu" O fii adevarat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate