Sari la conținut

Excursie prin muntii Semenic !


Postări Recomandate

Conform obisnuintei,ca in fiecare an dealtfel anul acesta concediul pe motoare se va desfasura in zona muntilor banatului..Anul acesta eu si cei citiva amici ne-am hotarit sa vizitam aceasta zona deosebit de frumoasa da clik aici !.Cazarea o vom face atit la pensiuni cit si la cort acolo unde conditiile vor fi prielnice.

-prima zi plecarea din bucuresti -pitesti,rm-vilcea, tg-jiu, -baia de arama, herculane -unde se va face prima campare sus la coada lacului de acumulare sau la o pensiune in functie de vreme.Traseul este superb in special dupa Baia .

-ziua 2 vizitarea statiunii, bai termale, pescuit si o excursie cu barca pe Dunare unde se vor putea vedea cele 2 cazane, pesteri inaccesibile rutier , etc. Seara o vom petrece cu foc de tabara,bere si ceva mincare gatita la jar.

-ziua 3 vom parcurge o distanta relativ mica dar plina de pitoresc pina la Moldova nouo si Oravita, apoi vom poposi la o pensiune din Sasca montana unde vom si inopta.Cazarea costa 40 lei de persoana, se poate servi si mincare , totul in stilul traditional al zonei ,inclusiv decorurile.Dupa cazare vom pleca sa vizitam cu rucsacul in spinare , pe jos si cu multa voie buna obiectivele turistice ale zonei.Va asigur ca veti avea ce vedea pe cheile Nerei.Seara ne vom adaposti in cadrul aceleiasi pensiuni si vom face planuri ptr a 2-a zi cind vom pleca din nou spre celelalte obiective[valea cu morii, izbucuri, lacuri, doline,etc.].

-ziua 4 va debuta cu excursia de care va vorbeam, si in functie de timpul ramas si de oboseala vom hotari daca vom innopta in acelasi loc sau ne vom deplasa cu tot calabalicul in frumoasa statiune montana "3 Ape"unde vom campala cort binenteles.Ptr cine nu a auzit de frumusetea locului clik aici.Ptr cine doreste se poate caza la pensiune.

-ziua 5 se va desfasura dupa bunul plac al fiecaruia.Seara vom face planul de vizite de a 2-a zi. In zona exista un fel de tren mocanita care face legatura intre Anina si Oravita [cred] al carui traseu este deosebit de pitoresc fiind cunoscuta ca prima cale ferata din Romania[ nu ca transport de calatori] si am putea face acest traseu care nu costa mult asa spre desfatarea noastra cu frumusetile locului clik aici

-ziua 6 , daca va plac locurile ne mai putem odihni inca o noapte acolo apoi vom decide unde vom merge mai departe..ptr ca avem destule obiective-[cetatea Colti cunoscuta si ca cetatea care a constituit subiectul unui roman al celebrului scriitor Jules Verne "CASTELUL DIN CARPATI", biserica monument din Densus intrata in patrimoniul UNESCO..etc].Ptr retur vom stabili de comun acord un traseu.

Ne vom deplasa cu viteza max de 100km-h ptr ca sintem in concediu, nu dorim alaturi de noi teribilisti, artagosi sau ciufuti. Ptr cei ce doresc sa ne insoteasca ma puteti contacta la tel 0725706829.

Buget estimat...in jur de 1000 ron cu toate poftele facute/ persoana.

Numai bine si o vara frumoasa tuturor.

Editat de aliance-steel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...