geza.benedekfi Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Csocso Isti Sanci Baiatul cu XT Zoli si cu mine am iesit putin la "antrenament"... Poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 (editat) am iesit putin la "antrenament"... ...trial-enduro restul in semnatura Toate cele bune! Editat Mai 10, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Alo domnu! va rog sa nu mai uzati trialu' ca ii scade pretu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Csocso, ai descoperit solutia ANTIposete ?... sticla de 2litrii de 'TUIKA' pe aripa din fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Csocso, ai descoperit solutia ANTIposete ?... sticla de 2litrii de 'TUIKA' pe aripa din fatza ...mda ,daca tot am facut amestecul,am carat "tuika"o vreme... In ceea ce priveste "solutia",nici cu 450-le n-am reusit 100%,cu 2T -ul e mai greu,dar sunt(incerc sa fiu) pe faza Editat Mai 12, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Csocso, ai descoperit solutia ANTIposete ?... sticla de 2litrii de 'TUIKA' pe aripa din fatza Scuze,acum am "reusit" sa inteleg,(am" tradus" mai atent )ce ai vrut sa spui... Editat Mai 12, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate