Bogdanel_P Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 salutare enduristi de curand am achizitionat un DR 650 de la un prieten. Am mers un pic pe el in toamna, cat am mai prins vreme frumoasa, insa niciodata pe off-road. Este prima motocicleta si imi place la nebunie. Abia astept sa vina primavara sa o scot in teren accidentat. Ce sfaturi imi puteti da pt primele trasee? Mult noroc si toate bune!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 salutare enduristi de curand am achizitionat un DR 650 de la un prieten. Am mers un pic pe el in toamna, cat am mai prins vreme frumoasa, insa niciodata pe off-road. Este prima motocicleta si imi place la nebunie. Abia astept sa vina primavara sa o scot in teren accidentat. Ce sfaturi imi puteti da pt primele trasee? Mult noroc si toate bune!!! de unde esti in primul rand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Ce sfaturi imi puteti da pt primele trasee? Sa nu mergi pe sosea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shomoiogu Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Bine ai venit !!!! Daca ie sa faci trasee enduro nu le fa singur deocamdata, caute pe cineva din zona si mergeti impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 hai noroc sa ti traiasca cumpara ,cauciucuri de cross si o sa ti placa din ce in ce mai mult:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate