MVA Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 deoarece mi s-a topit instalatia electrica dintre bord si baterie probabil, acum trebuie schimbata..... probabil la yamaha costa o avere...ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 deoarece mi s-a topit instalatia electrica dintre bord si baterie probabil, acum trebuie schimbata.....probabil la yamaha costa o avere...ma poate ajuta cineva? Pune mâna pe schema ei electrică Âşi apucă-te să schimbi fir cu fir, cu atenție Âşi răbdare. Vei constata că dacă îți dai cu adevărat silința vei face singur o treabă ca la carte si vei avea Âşi satisfacția unei reuÂşite. Spor la treabă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 deoarece mi s-a topit instalatia electrica dintre bord si baterie probabil, acum trebuie schimbata.....probabil la yamaha costa o avere...ma poate ajuta cineva? in Bucuresti te poate ajuta :Marian tel:0722221882 succese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate