pearl121 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Salut...Daca stiti cumva sau cunoasteti pe cineva care are piese de schimb pt aceasta motocicleta v-as ruga sa ma contactati.Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Salut...Daca stiti cumva sau cunoasteti pe cineva care are piese de schimb pt aceasta motocicleta v-as ruga sa ma contactati.Va multumesc te salut si eu am un R 27 din 62 , nu cred ca avem sanse prea mari sa achizitionam sau sa gasim piese de schimb in tara. O solutie ar fii sa reconditionezi sau sa reproduci ce se poate ex. ambielajul reparat made in cugir supapele la fel ghiduri tot refacut ca la carte duritate bronz grafitat s.a. Eu am nevoie de pinionul de pe axul cu came care angreneaza pompa de ulei doar ca model sa-l pot reface , aici la cugir avem o sectie care produce roti dintate pt c.v. Mercedes. Cu asa ceva daca ai nevoie te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pearl121 Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 Salut...iti las un id de mes sa vorbim ca intru mai des pe messanger:logy_andu@yahoo.com.Numai bine si mersi de reply.Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Salut, eu am piese de vanzare de R26/R27 (multe dintre repere sunt identice, depinde de ce va intereseaza). Daca vreti ceva anume, dati-mi PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate