finu Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Salutare, Sunt pe cale sa achizitionez alta mobra. Este vb de un FZS 600 Fazer din 2003 cu aprox 29000 km la bord. Proprietarul a avut amabilitatea sa ma lasa sa fac un drive test cu ea. Singura problema majora care am observat-o este un suierat destul de deranjant in trepta 2. Zgomot care se amplifica cu cat turez motorul . In a 3 a nu se mai aude. Iar mai sus de treapta a 3 a nu am avut pe unde sa-i dau. Precizez ca in rest cutia merge ok , intra foarte bine in viteze. Ma intereseaza parerea voastra referitor la acest aspect. E grav sau nu? Momentan calaresc o yamaha FZR 600 din 91 care nu prezinta probleme la cutie. Respectele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 un schimb de ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 un schimb de ulei? ulei are . si chiar mai mult cu aprox 2-300 grame omul zice ca l-ar fi schimbat inainte sa o aduca in tara anul trecut rulata aprox 600 km in tara . anul asta nu a fost rulata deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate