Sari la conținut

finu

Super Membru
  • Număr conținut

    1.404
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de finu

  1. Cel mai slab smaeb. Am iesit in max 20 min.
  2. O zi fara alcool e o zi pierduta
  3. Confirm ce zici. In astea de la lidl am cam facut frigul. In schimb cu produsele de la decathlon m-am simtit confortabil.
  4. Thule are magazin si pe Barbu Vacarescu pe langa benzinaria Petrom. Intre kaufland si intersectia cu Bd Lacul Tei.
  5. finu

    FZ 8 Fazer

    Da poze cu mobra nu pui?
  6. finu

    Honda NC 700 SA

    Indreapta si pt auto. Am apelat la ei acum 1 an. Foarte profi si ieftin.
  7. Cauta-l pe userul espacern pe forumul reno.ro unde este foarte activ si cu access la reteaua dacia-renault. Poate te ajuta cu nissanul. E acelasi grup.
  8. Cum ai luat tu guma facuta in sapt 22 anul curent? Abia suntem in sapt 14....
  9. De ce preturile la moto sunt mai mari comparativ cu anul trecut? La auto vad ca se mentin preturile.
  10. finu

    Fz6 S/N

    @AzoiteiAndrei Cat a fost halatul?
  11. Eu partea asta nu am prea inteles-o. " Sunt genul care intai gândește..trece peste planificare si pleaca imediat oriunde ii trece prin cap " Si mai zi-ne cati bani ai nevoie sa-ti vezi visul implinit.
  12. Ca bine zici. Sa mai adunam un post. As putea jura ca pozele sunt facute in acelasi loc
  13. Salutare ! Facand ITP-ul motoretei la Concept Car Service ( multumit de acest serviciu ) am zis sa merg sa fac geometria masinii din dotare . Se intampla acum vreo 2-3 ani cred , nu mai stiu exact. Dupa o juma de ora de asteptare am luat masina cu volanul necentrat iar masina tragea stanga grav. M-am reintors la ei , au pus-o din nou pe stand, au mai venit vreo 2-3 mecanici dar degeaba. Concluzia a fost ca ei nu pot face geometria la un amarat de renault. Nu le-am dat nici un ban avand in vedere ca am plecat de la ei cu geometria mai varza decat era. Deci de evitat ca si service auto. Acum ca am reactivat acest topic. Caut si eu in service auto bun prin sectorul 6 sa fac ceva reparatii la masina. Am ceva pierderi de ulei. Nu stiu daca o fi de la motor sau cutie. Masina de 2 ani mai mult sta pe dreapta. In plus a inceput sa mearga cam intrerupt la turatie mica, ralantiul face ce vrea el , etc. Posibil ceva bujii de schimbat sau alte mici acareturi. Si niste placute de frana fata ar mai fi de schimbat. Masina e un renault megane coupe mk1 an 2002 benzinar de 2 litri. Las service-ul Serus de pe Timisoara ca ultima varianta. Multam !
  14. finu

    Fz6 S/N

    Cauta-l pe userul square El are piese de fz6. Arunca-i o intrebare.
  15. Hop si eu pe aici. Nu's cele mai reusite poze dar merg. Cele mai reusite sunt alea cu noi beti seara.
  16. Schema de culori e corecta. Cadru argintiu cu motorul negru. Jantele ar fi trebuit sa fie ambele argintii. Am atasat o poza . Asta are jeanta fata neagra, ghidon schimbat, alt parbriz ceea ce inseamna accident. Plus codita dreapta inlocuita , rezervor pe drepta lovit , manar pasager raschetat , carena fata dreapta raschetata. Posibil de la acelasi accident sau a mai fost trantita . Urme pe cadru nu se observa din poze.Crash padul pare neatins , cred ca a fost schimbat dupa eveniment. Cam multa rugina pe la suruburi . E clar ca nu prea a stat prin garaj. Luigi, parerea mea e sa-i spui amicului sa uite de asta. Din ce-mi amintesc userul razvan.dumitrescu10 vindea un Fazer misto cu abs 2009 . Nu stiu daca o mai vinde sau s-a sucit. Uite aici /index.php?/topic/749662-vand-fz6-fazer-s2-abs-2009-3650euro/&do=findComment&comment=4389435 Ceva oferte sunt pe olx , dar trebuie multa rabdare. Mie mi-a luat un an si ceva pana am gasit un FZ6 asa cum am vrut.
  17. @rares443 2 modele de fz6 calarite in ultimii 10 ani. 0 probleme
  18. Zi-mi si mie te rog ce tara de origine au diablo 3 , dotul si pretul de achizitie. Pe site nu mai apare setul asta. Merci
  19. finu

    Fz6 S/N

    Daca are 110 pe fata are mai mult ca sigur FZS.
×
×
  • Creează nouă...