guitz Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 De doua zile sunt proaspatul posesor al unui Aprilia Sr din 2007 pe carburator. Nu are modificari la motor, nimic sport pe el si fuge 70, putin peste, dupa vitezometrul din bord. Nu e putin? Multi spun ca nu arata bine vitezometrul si sa probez cu un gps. Vreau sa imi dati ceva sfaturi si sa imi spuneti unde gasesc sticla (aceea din interior) de la semnalizatoarele de pe spate pentru ca una este crapata si cealalta nu mai e lucioasa, ci mata. In curand revin cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Sr 2007 cu un far sau doua faruri. In orice caz, ambele au 80 km pe bord maxim, moment in care km se blocheaza daca este depasit marcajul. Adica tu poti avea si 110 tot 80 arata. Asta ca si paranteza. Ai o limitare, eu cred ca in toba, asa prindeam si eu cu al meu, dar dupa ce am schimbat toba...oricum nu-i bai sa o schimbi, trebuie doar sa o delimitezi. Vitezometrul arata in general aproximativ bine (cel putin la mine), dar daca este delacat arata mai mult decat prinzi, deci la 70 poti avea de la 60 in sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 Nu fuge mai mult pentru ca acum am mai gasit un limitator pe toba. O poza cu mica mea "bestie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Mai 19, 2009 Autor Share Postat Mai 19, 2009 Sr 2007 cu un far sau doua faruri. In orice caz, ambele au 80 km pe bord maxim, moment in care km se blocheaza daca este depasit marcajul. Adica tu poti avea si 110 tot 80 arata. Asta ca si paranteza. Ai o limitare, eu cred ca in toba, asa prindeam si eu cu al meu, dar dupa ce am schimbat toba...oricum nu-i bai sa o schimbi, trebuie doar sa o delimitezi. Vitezometrul arata in general aproximativ bine (cel putin la mine), dar daca este delacat arata mai mult decat prinzi, deci la 70 poti avea de la 60 in sus... Cu doua faruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 Nu are nimeni piese de aprilia sr 2007 - carburator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Vorbeste chiar cu rolly , el da comenzi pe easyparts. Si daca va strangeti mai multi o sa va convina faptul ca dati doar vreo 4-5 euro la transport. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 am vorbit cu el, mi-ai zis de el si am vorbit cu el acu ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate