mihai_prd Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Imi trebuie pentru ghidon de 25 mm diametru. Blocurile de lumini imi trebe cu tot cu manete si pompa de frana, eventual cromate. P.M., mail sau 0747406817. Anuntul e valabil si celor care sunt pe afara si au acces la depozite de motociclete dezmembrate//// m-ar interesa sa fie de yamaha dragstar, vulkan 800 sau harlez/astea sunt toate pe 25. P.S.> nu mutati anuntul,ca am pus la cumparari si nu am facut nimc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 nu am rezolvat nimic cu blocurile de lumini de harley....sorry. pe ebay nu sunt? ia legatura cu FTW(0723/835281),el aduce piese second/noi din germania... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 ok nene, sa vedem ce rezolvam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Daca nu rezolvi in 2-3 saptamani itzi trimit eu de Sporster... cam forjate da functzioneaza. Eu mi-am cumparat tocmai de pe eBay chromate, dar pana ajung mai dureaza... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 Nu ma intereseaza ca-s forjate..doar ca imi trebuie sa fie pentru un ghidon de diamteru 25..si daca nu-s nesimtit, imi trebuie complete..platesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 Cristi, am vb si cu FTW..omul , de treaba, incearca sa ma ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 mai insista pe langa Klaus,avand in vedere unde lucreaza acum... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 ti-ai dat seama cum sunt oamenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate