ionut73 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 credeti ca pot sa invatz sa sar cu ea? Sari doar o data ca dupa prima aterizare esti la urgenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Poze de la antrenamente /index.php?...t&p=1940651 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 A fost SUPER. Organizare de nota 10. Premii de nota 10x10x10. Taxa de inscriere ZERO. Asa ceva nu am mai vazut, nu am mai auzit. Felicitari organizatorilor sa speram ca va mai fi asa ceva! Nu concursuri cu taxe de inscriere enorme si premii de rahat. Ideea sa iti alegi tu ce iti doresti, dintr-un catalog, e cea mai superba. De ce sa primesc o casca?.. cand am una care imi vine super, de ce sa primesc un costum care nu-mi place nici culoarea nici marimea ?? sa-mi aleg ce vreau eu! SUPER! Inca o data ! FELICITARI ORGANIZATORILOR> SUPER ! Totul corect si de nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 AllMotoWear multumeste foarte mult participantilor care au dat inca o data dovada de fairplay,prietenilor care ne-au ajutat neconditionat la buna desfasurare a acestui eveniment si nu in ultimul rand publicului care a fost in numar destul de mare Promitem ca urmatorul concurs va fii cel putin la fel de reusit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate