Arhimede Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Cateva poze extraconcurs...poate de Miss eventual... Promit sa pun si din concurs, cand oi termina de sortat la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Al nostru "Lamaie"...felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Si Trancanici...stunt cu zambetul pe fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Am varsat si eu pozele de astazi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Unul dintre cei mai spectaculosi concurenti, favoritul meu personal, francezul Blade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Concurentul de pe locul intai dupa prima zi...si probabil a doua...foarte meseriash maghiarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 hai c'a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Felicitari pentru eveniment !!! Personal m-am bucurac ca un copil de 5 ani cand primeste ceva la care nu se astept... ! Nu toti avem timpul sau banii necesari pentru a ne deplasa la astfel de evenimente... ! In ciuda micilor probleme de organizare cred ca evenimentul a fost unul reusit ! Baietii au incantat prin executiile lor si cred ca participantii la eveniment au fost Eu cred ca am avut reprezentanti care nu au dezamagit pentru o prima participare la eveniment ! Poze nu prea am ... am multe filmulete ... daca este ok si adminii permit pot pune niste link-uri cu ele ! Felicitari si la cat mai multe evenimente... Nr 4 a cam zgariat-o umpic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 19, 2009 Autor Share Postat Mai 19, 2009 Imagini de Duminica: RESTUL AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihstar Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 cateva si de la mine de sambata : mai multe aici : http://img216.imageshack.us/gal.php?g=dscf0290p.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 19, 2009 Autor Share Postat Mai 19, 2009 Am inceput sa pun AICI imaginile cu concurentii, numele lor si numerele de concurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) Vreau sa mentionez aici intre atatea imagini frumoase de la acest eveniment faptul ca majoritatea concurentilor(concurenti de talie mondiala) s-au apucat de acest frumos sport in urma vizionarii pe viu a unui astfel de concurs sau demonstratie.... Un caz interesant este cel al lui Zoltan Angyal, fost campion mondial si prezent si la acest eveniment(practic impreuna cu compatriotul lui, Mokus, mi s-au parut cei mai buni in acest weekend), care s-a apucat de acest sport exersand si chiar participand la deschideri pe doua motociclete MZ ETZ... Asadar, se poate si cu investitie mai mica pt inceput, si sper ca acest eveniment va fi o rampa de lansare buna pentru pasionatii de asa ceva de la noi, si treptat va incepe si in Romania sa se miste treaba...avem deja cativa pionieri printre care participantii din acest weekend, Trancanici si Lamaie, participanti care s-au dat chiar frumos .... Editat Mai 19, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 ma baieti, o festivitate de premiere nu a fost, ca noi am mers sa bem un suc si cand ne-am intors, dupa o ora, totul era gata, are cineva poze de la premiere sau ce-a fost daca a fost ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Al nostru "Lamaie"...felicitari tot respectul pt omuletul asta.......chiar ii plce ,ceface....bv lui... Si Trancanici...stunt cu zambetul pe fata... e nebunu nostru.......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Cateva poze extraconcurs...poate de Miss eventual... Promit sa pun si din concurs, cand oi termina de sortat la ele. era culmea sa lasi doar pozele alea si exact ce era mai important sa nu pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Am o rugaminte pentru cei care au filmat la eveniment si mai au materialele daca pot sa ma contacteze... ! Ma intereseaza prestatia celor 2 romani... nimic in plus ! MULTUMESC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate