Pannoniachopper Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Caut disperat cuplaj cardanic pentru Nipru. Va rog pe moderatori sa nu puna topicul in Piese de schimb, ca am nevoie de „comunistii” de aici. Asa ca va rog, daca aveti un cuplaj in stare buna sau reconitionabila, anuntati-ma. Thanx!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 ai sunat la gaspar si nu are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 ai sunat la gaspar si nu are? Spune daca e kestia aia rotunda de cauciuc, si te rezolv eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Spune daca e kestia aia rotunda de cauciuc, si te rezolv eu Cred ca la aceea se refera, aia e cupla cardanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 aia cu cauciuc se cheama cuplaj elastic, cred de aia am luat eu de la gaspar cu 100.000 sa nu aiba nevoie de crucea cardanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 18, 2006 Autor Share Postat Februarie 18, 2006 Ba da, ba da.... Nu aia din cauciuc, am nevoie de cruce, si chestia aia, care prinde crucea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 Ba da, ba da.... Nu aia din cauciuc, am nevoie de cruce, si chestia aia, care prinde crucea. mah...n-ai cumva o poza, ca sa nu-ti iau ceva aiurea...cruci stiu sigur ca sunt, dar nush cum arata piesa aia in care vine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 18, 2006 Autor Share Postat Februarie 18, 2006 Ok, astazi incerc sa fac cateva poze. Thanx!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 probabil e vorba de pana aia cu filet la un capat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 N-am reusit sa fac poza, asa ca am facut o schita despre cuplajul ala, care imi trebuie neaparat. Va rog, daca puteti, ajutati-ma. Thanx!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 salut! ce iti trebuie tie e crucea cardanica (sau crushoiu' cardanic:) cum imi place mie sa zic:) deh... se trage de la faptu' ca ssunt jumate moldovean... ) gaspar TREBUIE SA AIBA! e plin podu' lui de piese de nipru:) cred k mai e:) si dak nu are acum , sigur iti aduce intr-o saptamana! da' nu cumva s-a stricat de la inclinatia cardanului? si a rotii de porsche? sau nu e aia motocicleta ta? se mai poate reconditiona crucea cardanica(bucsat cu bronz grafitat) BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 pune bre mana pe tel si suna-l pe Gaspar 0744472055 sigur te rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 salut! ce iti trebuie tie e crucea cardanica (sau crushoiu' cardanic:) cum imi place mie sa zic:) deh... se trage de la faptu' ca ssunt jumate moldovean... ) gaspar TREBUIE SA AIBA! e plin podu' lui de piese de nipru:) cred k mai e:) si dak nu are acum , sigur iti aduce intr-o saptamana! da' nu cumva s-a stricat de la inclinatia cardanului? si a rotii de porsche? sau nu e aia motocicleta ta? se mai poate reconditiona crucea cardanica(bucsat cu bronz grafitat) BAFTA! Da, da, dar CINE E GASPAR?????? Eu-s din Mures, n-am de unde sa stiu. Faza e, ca nu s-a stricat, ci s-a rupt! Si nu se poate reconditiona, pentru ca cineva in viata anterioara a motorului A SUDAT CRUCEA PE CUPLAJ SI CUPLAJUL PE CARDAN . No comment... Da, si roata de Porsche (inclinatia nu, am 2 cruci) e de vina, este prea mare, dar din cauza sus amintita nu se poate rezolva faza cu reconditionare... Imi trebuie una noua, sau folosita, dar reconditionabila... Mersi domnu Draku pt. numar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 gaspar e un nene din botosani care vinde piese de rusoaice prin "corespondenta" mie imi pare ok ca preturi si promptitudinea livrarii cel mai bine suna-l si vezi exact ce si cum, nu cred ca te zgarcesti la cativa eurocenti, acolo... succese nebanuite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 Thanx, o sa incerc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate