Sari la conținut

biker_1977

Membru
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    SUCEAVA

biker_1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. stie careva cum vine montata aprinderea la SImson? vad ca are pe volanta niste gradatii OT, 10 , ZP, 15 ...care din ele tre sa fie la semn chind incepe a se deschide platina?
  2. Nu chiar...le iei de la Paula's bikershop cu 50 de euri, complet cu tot cu tva, si is de firma....repet, oferta mea este 1,3 mil maxim, cu transport inclus
  3. stie cineva ce fel de curent scoate magnetoul de minsk pentru lumini....curent continuu, sau curent alternativ? ma refer la iesirea din "cutia magica"
  4. no offence, man, dar la Louis costa 50-60 de euri o pereche de coburi.....e mult prea mare pretul tau ca sa faca banul, parerea mea.La 1,2-1,3 mil ma arunc si io
  5. merge si pe ij jupiter 5? chit costa?
  6. biker_1977

    Simson

    si pe mine m-ar interesa sa pun un motor ceva mai ka lumea pe simson, dar, n-am idee ce anume s-ar potrivi in cadrul ala...poate ai ceva sugestii?
  7. biker_1977

    Cum Chopperesc Ij Jupi

    pentru furca, poti sa-i faci niste prelungitoare( atentie, nu mai lungi de jumatate din distanta dintre juguri). Intradevar, nu e prea "lucrat" dar e destul inchit sa-i schimbe total aspectul de ij clasic. Avantajul e ca in maxim 2 ore , de muncit lejer la ea, poti s-o aduci la starea initiala, toate modificarile aduse sunt reversibile.
  8. biker_1977

    Cum Chopperesc Ij Jupi

    poate te ajuta cu ceva imaginile...la cerere, pot sa-ti dau mai multe. E un ij chopperit cu gust, zic io, si mi-o mers foarte bine, n-am avut probleme cu directia, sau de alta natura
  9. eu am o pereche de telescoape de tula pe fatza, daca ajuta pe careva
  10. te duci la Remat, si rogi un nene de acolo, sa-ti de-a o factura pe-un bloc fara serie(ca si cum ar fi dus cineva un motor la casat) sau daca nu vrea, aceeasi manevra se poate face si cu o Consignatia sau o fimra de dezmembrari. bineinteles, te va costa ceva beri, dar asea, poti sa-ti faci rost de acte de provenienta la motor. Ar mai exista posibilitatea cu o declaratie la notar pe proprie raspundere ca ai facut motorul din bucati, si-ti apartine de drept.
  11. Suntem la "Donatii" asea ca, nu are nici un pret, evetual o bere la vreo intrunire.deci, lasa-mi pe PM adresa si ti-l trimit, exact cum il vezi in poza( oala, oglinda, bord si contact)
  12. piese se gasesc la Suceava, imi spui ce-ti trebuie si iti fac rost de aici
  13. initial m-am ghindit sa-l vand, dar, daq iti face trebuinta...ti-l donez tie....daq vei considera ca-ti trebuie, sa-mi lasi adresa pe pm
  14. da, te duci cu bunica la notar, ii explici situatia, faci un act de vanz-cumparare intre tine si mort, si cu asta, dovedesti ca vehiculul iti apartine de drept.
×
×
  • Creează nouă...