alex_tm83 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 TRIST ...RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Nu stiu despre ce vorbesti , eu sunt de etnie motociclist aici ... mai e si alta etnie ? Sa isi faca forum separat si sa il ia si pe ala care zicea nu stiu ce de mama dupa ei . Si da-mi voie sa iti spun ceva "astfel de posturi n-au nici un rost, pt ca fac mai mult rau, decat bine '' RIP Zsolt Tomai despre asta vorbeam mai sus !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Nu stiu despre ce vorbesti , eu sunt de etnie motociclist aici ... mai e si alta etnie ? Sa isi faca forum separat si sa il ia si pe ala care zicea nu stiu ce de mama dupa ei . Si da-mi voie sa iti spun ceva "astfel de posturi n-au nici un rost, pt ca fac mai mult rau, decat bine '' RIP Zsolt Prietene, iti plang prietenul! Odihneasca-se-n pace! Aveti grija de voi... de orice etnie ati fi. Editat Mai 21, 2009 de mircealeschian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate