Sari la conținut

mircealeschian

Membru
  • Număr conținut

    496
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mircealeschian

  1. "Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, care conducea un autoturism spre localitatea Breb, a efectuat manevra de depăşire a unei motociclete care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, moment în care conducătorul motocicletei a efectuat virajul la stânga iar impactul dintre cele două vehicule nu a mai putut fi evitat." - asta-i raportul politiei. Inclin sa-i dau dreptate lui Galen... Asta e oricum scenariul de care ma tem cel mai tare - lovirea din spate. In rest, circul cu frica moderata... Oricum, baiatul ala cu Audi merita puscarie ani multi. Iar legislatia trebuie inasprita. Sa-i fie tarana usoara!
  2. Boierule, ma ia rusinea... O sa creada baietii astia ca oi fi vreun baiat bun
  3. Salutare! Ti-am vazut motorul in show room la Honda TM la Paul! Arata foarte fain pe negru, sa-l folosesti sanatos! Te asteptam pe facebook pe pagina dedicata posesorilor romani - CRF1000L Africa Twin Romania.
  4. Ceea ce nu stiam despre curiile laterale de la HeavyDuties este ca sunt chiar mari! MI-AU INCAPUT TOATE BAGAJELE PENTRU 2 SAPTAMANI DE MAROC! Bine, acuma e drept ca pe langa gentile lor( nu ma intrebati cati litri au, stiu doar ca au aceeasi latime ca ghidonul - 98cm), imi antrenez si eu nevasta de vreun an pentru simplificarea bagajului Si mai am un tankbag nu prea mare...
  5. https://www.google.ro/maps/place/Midelt+cirque+de+jaffar/@32.6806957,-4.7195188,204m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0xd98bf7961400d3d:0x71772f7c36683906!8m2!3d32.679615!4d-4.734465 Hai ca l-am gasit. Ne vedem in 17 martie, pe la 13.00 ora lor
  6. Leviathanul meu a fost modelul... Ma bucur sa-l vad aici. Seriozitate si dedicatie in tot ceea ce fac baietii de la HeavyDuties.ro. Jos palaria! Se bat la orice ora cu touratech, sw-motech, hepco&becker! Gentile arata foarte fain pe motor, inca n-am umblat cu ele dar week-end-ul asta iesm de proba si vin cu feedback.
  7. No bine atunci... ma primesti si pe mine in tura ? Macar putin, asa, vreo 5-6 zile?
  8. Am patit si eu asta. Modelul manual , merg cu cizme trial... Cred ca-i singura inexactitate care ma deranjeaza.
  9. Salutare. Modelul meu e tricolor, manual Am aproape 3000 km din care doar vreo 100 pe macadam. Cuplu incredibil, ciclistica extraordinara, nu simti pasagerul. Am avut Africatwin rd07a si inainte BMW 650 ST. Deocamdata am pus doar cric central si crashbar-uri de la SW Motech. Studiez un parbriz touring sau inaltator ( am 1,79 si mi-ar prinde bine )... Urmeaza genti laterale si anul viitor alt sezon cu alte cauciucuri - probabil Metzeler Tourance sau similar. Merg 85% sosea si restul easy offroad.
  10. Un motiv de venit la Nadrag: dau de baut si va prezint o roscata cu douazeci de ani mai tanara...
  11. Adio, dar raman cu tine! Draga comunitate Africatwin, poate vreti sa va aduceti prieteni in club. Se vinde in Timisoara motocicleta mea care a vazut Europa si Africa, Nadragul si Valeniul. Si mai vrea. Detalii pe: /index.php?/topic/736364-honda-africatwin-rd07a/
  12. Se vinde Honda Africatwin RD07a. In Timisoara. detalii pe /index.php?/topic/736364-honda-africatwin-rd07a/
  13. Mai, mai ce agitatie cu noul AfricaTwin 2016 ... Sau n-am voie sa-i spun asa?
  14. Incaltarile ca incaltarile, da' nasol va fi cu brandul... Trec la antrenamentul de flotari.
  15. Eu am fost. In afara de Liviu si Radu Tulbure ( cu ale lor BMW 1200 GS) n-am mai mai vazut pe nimeni cu motorul... Nici macar eu, vremea a fost naspha. Iar PARTIZAN, cu regret, si-au cam batut joc de ei si de cei 50-100 de oameni care au stat pe ploaie sambata sa-i asculte... Erau muti de beti si nu le-a iesit mai nimic. Oricum, locatia ramane super , preturi decente si, in general, trupe faine.
  16. Inca odata se-arata ca daca n-ai gume bune nu e bine sa te bagi pe unde nu-ti fierbe oala. Asa si eu, mi-am intins vreo doua ligamente cu niste incaltari sport care si-au depasit de mult kilometri... Asa ca, participarea e incerta... Mi-am luat in schimb un kinetoterapeut. Sper sa fie bine pentru ca a mai lucrat cu clasici : http://www.freakingnews.com/Nurse-in-Rembrandt-Painting-Pics-49170.asp
  17. Faina iesire. Pagubele sunt insignifiante comparativ cu castigul... Cu o pregatire mai buna a motorului ma bag data viitoare pe hard. Multumiri Cristi Stelia pentru organizare! PS Pozele si filmuletele le trimit lui Borco.
  18. La vreme nu stiu cum te pricepi @cstelia, dar la prelucart imagini in photoshop esti tare! Sau au pus vremea din dorohoi... Oricum, la cantitatea de ploaie din ultima vreme se anunta un week/end interesant. Prezent!
  19. Baieti, sper ca v-ati distrat bine. Am inteles ca-ti urcat muntii...nu stiu daca sa m abucur sau sa ma intristez ca n-am fost cu voi. Imi pare rau, totusi, ca nu ne-am vazut la Nadrag anul asta. Probleme si oportunitati m-au tinut departe Felicitati lui Cristi Stelia pentru perseverenta... si voua celor care-ati ajuns. Abia astept sa vad poze si filme. Mircea
  20. S-a discutat de nu stiu cate ori pe forumul asta ca nu e relevant unde ramane vitezometrul. Viteza o stabileste o expertiza de alta natura, nu unde ramane acul aparent blocat... Sunt insa cateva indicii despre ce s-a intamplat, asa cum rezulta din filmarea accident rasinari: - noaptea , in coborare, pe curbe - starea de concentrare si odihna a lui Ducu dupa o zi la munte - motocicleta - un touring-enduro vechi de 286.000 km - cred ca un transalp vechi (gumele nu par in stare foarte buna) - poate ca acum a inceput sezonul - dureaza ceva pana iti reintrii in ritm - ghinionul de-a da fix in stalpul ala cazut acolo Nu trebuie neaparat sa fi avut 140 , poti sa o patesti si la 80-90... Cumul de factori, din pacate. Sa-l odihneasca Dumnezeu! PS Inteleg ca mai era un motociclist cu el si ala a fugit? WTF?
×
×
  • Creează nouă...