Schuberth Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) Am de gand sa plec in uichend la Bacau sa testez circuitul de karting. Daca mai este cineva interesat ar fi si mai bine , nu de alta , dar nu-mi place sa ma dau de 1 singur. Am remorca si bineinteles si un loc liber . Editat Mai 19, 2009 de Schuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 eu as merge cu tine inapoi la bucuresti sa duc mobra la doctor 0744672942 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Ai idee cat costa pe circuit, obligativitatea echipamentului, cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 scrie si la coltul enduristilor ca e cursa mare la bacau we asta si iti ocupi remorca sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Am de gand sa plec in uichend la Bacau sa testez circuitul de karting. Daca mai este cineva interesat ar fi si mai bine , nu de alta , dar nu-mi place sa ma dau de 1 singur. Am remorca si bineinteles si un loc liber . de-aia e circuit de kart, sa fie testat cu kartul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Mai 20, 2009 Autor Share Postat Mai 20, 2009 deaia e circuit , sa fie testat cu orice .. parca e mai bine decat pe strada . parca .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 deaia e circuit , sa fie testat cu orice .. parca e mai bine decat pe strada . parca .. cum crezi! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Pretul pentru circuit este de 20 ron ora.Au si un motel,camera dubla este 120 ron,dotata cu tv,aer conditionat. Au si restaurant cu preturi destul de mici, iar mancarea este foarte buna. Cat despre echipament, combinezon sau se poate si cu casca,geaca,manusi,ghete si genunchere. Asta daca nu s-a schimbat ceva in ultima perioada. Este un circuit foarte bun pentru antrenamente. Recomand!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate