Jump to content

adidas

Moderatori
 • Posts

  6,233
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Ducati Sport Classic 1000
 • Numar Moto
  SBK
 • Club
  Monsters Garage

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda 954 RR, Honda F4i Sport, Mobre
 • Interests
  Faster, Faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death!

Recent Profile Visitors

7,129 profile views

adidas's Achievements

 1. Si eu, cand am descoperit dopurile", am zis wow. Bucuresti-Roman si retur (E85, drum drept si plictisitor) si viteze ceva mai mari, ajungeam rupt de oboseala, probabil de la curent si zgomot. Dupa ce am folosit niste dopuri din astea de santier, treaba s-a schimbat. Despre NoNoise am auzit numai de bine. De cativa ani tot zic ca-mi comand o pereche.
 2. Am vazut una, restaurata, in Slatina. Era impecabila, cu rezervorul alb, zici ca abia era cumparata de la Auto Moto Velo Pe draciile astea am invatat sa merg. Spor la restaurare!
 3. Eu tin minte ca au fost invitati toti sa participe la dezvoltarea softului. Ca unii s-au implicat sau ca altii nu au considerat important si s-au axat pe altceva, asta e problema lor. Inapoi au fost trasi toti de noul soft, inclusiv Ducati. Nu te gandi ca erau cei mai prosti din curtea scolii, inainte de softul unificat, dincontra. Eu inteleg ca ai o problema cu Ducati, si amintesti mereu acest lucru, dar toti au avut sanse egale. Regulamentul e acelasi pentru toti.
 4. Total de acord. La imagine ma refeream si eu cand ziceam de vopsit, sa para mai uniforma asa. Bara led e un must noaptea prin padure iar o chinezarie isi face treaba de minune.
 5. Misto! Eu, personal, as vopsi negru toate elementele argintii, inclusiv barele longitudinale. Si i-as lasa bara originala pe spate
 6. Esti sigur de chestia cu 31 Km peste? Ca sa stiu, sa-mi reglez talpa.
 7. Harta cu noile capitale, updatata:
 8. Nici n-am bagat de seama, eram cu gandul la plaja Le-am luat si la dus si la intors. E pacaleala acolo, iti da senzatia ca e autostrada si iti vine sa mergi mai tare. La dus aveam 113 in zona de 90 si amenda de 152eur iar la intors aveam 103, in acelasi loc, amenda 61eur. Asta e pretul daca o plateam in 5 zile, daca treceau 60 se dubla. Ar trebui sa ma obisnuiesc sa folosesc Waze.
 9. Mai cinstit e sa o platesti. Mi-au venit si mie din Italia (90Km/h, ma duceam la plaja, o data la dus dimineata si o data la intors, seara) si Austria, vreo 300eur in total. Au venit toate in acelasi timp, dupa vreun an. Dupa ce am platit, mi-au trimis si pozele.
 10. Se scuza, nu-ti fa griji Aici intra doar o mana de oameni si in general cu bun simt. Pana acum a fost bine, sa speram ca si de acum incolo.
 11. Pe viitor, te rog sa te abtii cu anumite apelative. Aici nu e Social si Politica.
×
×
 • Create New...