Jump to content

adidas

Moderatori
 • Posts

  5,656
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Ducati Sport Classic 1000
 • Club
  Monsters Garage

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda 954 RR, Honda F4i Sport, Mobre
 • Interests
  Faster, Faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death!

Recent Profile Visitors

6,500 profile views

adidas's Achievements

 1. Da, BLS e Golf MK5. Cum a zis si colegul mai sus, mai bine iei acelasi motor si nu mai ai treaba cu instalatia electrica. Faci doar swap si apoi o resoftare si il duci in 140-150HP.
 2. Eu vad si comentariile cenzurate de alti moderatori.
 3. Incetati cu cearta sau va ajut eu? Omul nu a fost cel mai mare motociclist, nici pe departe, dar a contribuit cu ceva, la fel ca si altii dinaintea lui care s-au dus prea devreme. La urma urmei, s-a dus inca un motociclist si asta e trist. Odihneasca-se in pace!
 4. @_Raul_, zici bine dar si Ducatistii (la noi in tara) se impart in doua categorii: pasionati si aroganti. Pasionatii sunt ca oricare alt motociclist (zic motociclist, nu posesor ) iar arogantii sunt baEti de 40+ ani, plini de bani, se aduna la final de saptamana si dau o tura organizata pana la Predeal iar apoi se lauda o saptamana. Aceiasi rasa cu Harleystii.
 5. Pana la partea cu BMW si Ducati de acord, mai jos, ai scris numai prostii.
 6. Majoritatea is incepatori, criza varstei a 2-a, si habar nu au cum se procedeaza. Daca ar saluta probabil al lua contact cu asfaltul.
 7. Fiecare are dreptatea lui. Nu o zic eu ci altii mai destepti, materialele folosite in trecut erau ori mai calitative ori la fel fata de cele folosite in prezent. Vorbim de masini de la 40K in sus, nu masini de consumerism. Si azi se fac masini calitative dar costa peste 70K. Motoarele (alea bune) au ramas aceleasi, cutiile in schimb au fost rafinate. Motoarele alea bune incep usor sa dispara pentru ca..Greta Thunberg. Eu personal nu va mare diferenta intre o masina scumpa de acum 10-15 ani si una scumpa de acum. Ceva sisteme electronice in plus si ceva ambient lightning. Tabla pe langa faptul ca era oleaca mai groasa, era si zincata, grunduita cum trebuie si vopsita top. Azi nu prea mai e asa. Carai tone de fier dupa tine pentru ca motoarele alea duceau lejer greutatea aia si nu se punea problema noxelor. In ziua de azi, motoarele au ajuns la apogeu, nu mai ai ce sa le mai faci sa se inscrie in norma euro 6/7 si de aia scazi din greutate, detunezi motorul, adaugi motoare electrice.. Un lucru e cert, umbli la greutate..umbli la calitate.
 8. Da, si mie imi plac armele. Daca erau legale si pe la noi ca la 'muricani, mi-as lua fara dubii un Beretta M9 Acolo am tras si eu prima oara, tot Glock ca doar aia aveau
 9. Esti tu prea sensibil, dar omul n-a zis rau ce a zis.
 10. Sau de acum incolo orice ar avea in minte, sa puna in practica fix invers. Ar avea sanse si la campionat
 11. De Rav4 sau Honda Cr-v te apropii ca pret? Sau Mazda CX5. Nu stiu preturile, dar par masini ok.
 12. Un LC100 sau 200, chiar e ce trebuie 4.7, V8
×
×
 • Create New...