13 Todesengel Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 (editat) ...am inteles ca multa lume iubeste atasul,de aceea propun un schimb: ofer acte de Nipru fabricatie 92,carte numere noi dar certificat vechi(poate pot sa aranjez si preschimbare in unul nou)contra acte Nipru fara atas...bineinteles,ofer si cadru cu seria respectiva.....tel.0721658700 Editat Februarie 19, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 pai cu ce te deranjeaza faptul ca pe acte e cu atash? lasa-l asha! ca nu te incurca cu nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Inca nu... dar sa vedem peste un an.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) ...pai e simplu multi doresc cu atas...eu,niciodata...de ce sa nu fac cuiva un bine? Editat Februarie 20, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 tu la cat evaluezi actele astea, daca gasesti altele de cumparat (poate vinde careva si nu vrea neaparat schimb), eu am un mt9 inscris dar nu stiu daca mai pot sa-i fac cartea, asa ca iau in calcul si alte acte cu totul. ai proprietarul sau copie xerox dupa buletinul lui, la actele tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 tu la cat evaluezi actele astea, daca gasesti altele de cumparat (poate vinde careva si nu vrea neaparat schimb), eu am un mt9 inscris dar nu stiu daca mai pot sa-i fac cartea, asa ca iau in calcul si alte acte cu totul. ai proprietarul sau copie xerox dupa buletinul lui, la actele tale? scuze,poate e o greseala de editare,s-a pierdut un rind sau nu inteleg eu bine...nu am copie,nu e trecut pe numele meu,am de la cel de la care l-am cumparat..dar vreau sa merg sa fac aun act cu cel care e trecut in acte..problema e ca nu as vrea sa fac radierea si vinzarea pe numele meu,pt.ca eu nu doresc acte de atas..in acest mod se complica formalitatile...eu vreau acte "de solo"...actele,ce sa spun,nu stiu la cit sa le evaluez,eu as vrea pur si siplu alte acte si alt cadru(nemodificat) asa este si cadrul meu,care nu a fost lovit,indreptat...etc..oricum,dupa ce o inmatriculez vreau sa -mi fac un cadru rigid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate