BlackRacer Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 si eu am o yamaha xj 600 s, e din '92...o am de aproape un an si sunt destul de multumit de cei 60 de cai... ar fi frumos sa posteze ceva in acest topic cei ce detin acest model, S sau N...pentru schim de impresii...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 si eu am o yamaha xj 600 s, e din '92...o am de aproape un an si sunt destul de multumit de cei 60 de cai... ar fi frumos sa posteze ceva in acest topic cei ce detin acest model, S sau N...pentru schim de impresii...asfalt uscat Bun venit intre posesori de XJ. Daca ai intrebari, vrei sa impartasesti experiente te aspteptam pe topicul din : "motociclete de strada"! /index.php?showtopic=44699 Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 offtopic: din cate vad, cred ca in TM sunt cele mai multe diversion-uri din tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 offtopic: din cate vad, cred ca in TM sunt cele mai multe diversion-uri din tara Si mai sunt care nu sunt inregistrati pe forum. Sa nu mai vorbesc de prezenta sexului frumos. Am vazut de mai multe ori o fata pe una rosie si mai stiu o fata care tocmai si-a achiztionat una. Am putea face si noi o intalnire intr-o zi. Ca fata in fata se pot discuta mai multe. ...si sa le aratam transalpistilor ca nu numai ei sunt uniti Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Si mai sunt care nu sunt inregistrati pe forum. Sa nu mai vorbesc de prezenta sexului frumos. Am vazut de mai multe ori o fata pe una rosie si mai stiu o fata care tocmai si-a achiztionat una. Am putea face si noi o intalnire intr-o zi. Ca fata in fata se pot discuta mai multe. ...si sa le aratam transalpistilor ca nu numai ei sunt uniti Asfalt uscat! de acord p.s . mai este o domnisoara cu un diversion s galben tot din TM Editat Mai 21, 2009 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Si mai sunt care nu sunt inregistrati pe forum. Sa nu mai vorbesc de prezenta sexului frumos. Am vazut de mai multe ori o fata pe una rosie si mai stiu o fata care tocmai si-a achiztionat una. Am putea face si noi o intalnire intr-o zi. Ca fata in fata se pot discuta mai multe. ...si sa le aratam transalpistilor ca nu numai ei sunt uniti Asfalt uscat! Eu mai stiu de 2 diversion-uri care nu intra pe forum, 2N-uri, unul rosu si altul galben. Ma bag si eu la intalnirea locala, numai ca nu promit ca pot ajunge, stau foarte rau cu timpul liber. Editat Mai 21, 2009 de x86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Eu mai stiu de 2 diversion-uri care nu intra pe forum, 2N-uri, unul rosu si altul galben. Ma bag si eu la intalnirea locala, numai ca nu promit ca pot ajunge, stau foarte rau cu timpul liber. Pai tocmai de aceea trebuie votat o zii...ca sa poata venii cat mai multi...eventual si din alte judete daca sunt doritori. Si daca vb din timp putem anunta si posesorii care nu intra pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackRacer Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 ar fi superb sa ne intalnim o dat toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate