porculetz Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Aloha! Am cautat pe forum oameni care au Aprilia RX da nam gasit. Poate cineva sami zica dak merita asa un motor si cam ce ar trebui sa stiu despre el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Aloha! Am cautat pe forum oameni care au Aprilia RX da nam gasit. Poate cineva sami zica dak merita asa un motor si cam ce ar trebui sa stiu despre el ? E scuter, nu e motor. Daca ai mai mult de 14 ani ia-ti ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 sal sefu, yo am un motor asemanator fantic caballero rc 80, e aproape ca si rx 80, yo zic ca merita motorul dar intradevar daca ai peste 14 ani ar fi mai bine sa incerci unul de 80 sau 125(depinde de cata experienta ai si de buget , oricum sa ai noroc de el si te asteptam la pecica(langa arad) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porculetz Postat Februarie 26, 2006 Autor Share Postat Februarie 26, 2006 (editat) Deci inainte sa ziceti k ar trebui sa imi iau altu mai puternic ar trebui sa luati in considerare k am experientza pe enduro egala cu un foarte mare ZERO si nici nu bugetu nu stau prea bine. Oricum yo is tare entuziasmat de asta si cred k o sa fie ok. Ms oricum de sfaturi Editat Februarie 26, 2006 de porculetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate