Krapu' Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 salut!nu stie careva cum se poate imbunatati oglinda la un far de ktm ca este slabita de la soare si nu mai are stralucire...sprayul nichelat ajuta la ceva?(am bec halogen de 60) daca v-ati confruntat careva cu aceasta problema va rog ajutati-ma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Sprayul nichelat e mai rau decat o oglinda matuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahamann Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 salut!nu stie careva cum se poate imbunatati oglinda la un far de ktm ca este slabita de la soare si nu mai are stralucire...sprayul nichelat ajuta la ceva?(am bec halogen de 60) daca v-ati confruntat careva cu aceasta problema va rog ajutati-ma.... salutare! am avut eu o asemenea problema: in jurul becului cazuse toata pulberea aia stralucitoare si oglinda era...neagra ce am facut? am fost la bricostore si am cumparat o banda adeziva de aluminiu (este mai groasa nu ca cea in care se infasoara mancarea) costa undeva pe la 20 roni (5mx5cm)n si am lipit pur si simplu respectiva banda pe oglinda. nu se vede ca un far nou insa se vede bine. spray nichelat nu da rezultate-am incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 userul asta se ocupa de reconditionari faruri detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krapu' Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 va multumesc mult domnilor n-o mintit cine o zis ca motociclistii in general sunt baieti finuti...asfalt uscat si numa' bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 cum montez lampile cu lupa de pe louis in farul meu cel antic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krapu' Postat Mai 28, 2009 Autor Share Postat Mai 28, 2009 cum montez lampile cu lupa de pe louis in farul meu cel antic? nu stiu dar la mine nici vorba sa incapa ca farul e tare micut abia are loc becu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate