giovan Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Salutare, am o mare dilema. Cel de la care am luat motocicleta mi-a recomandat sa ung cu o vaselina , sau ceva asemanator membranele carburatoarelor la un zzr 600 din '91. Bineinteles ca am desfacut motoru, am dat jos rezervoru si am desfacut un capac de carburator sa vad care e treaba (cel negru). Acum intrebarea mea este : membrana este acel cauciuc subtirel care se afla in interior ( cel negru )? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 da, ala din capul carburatorului! dar eu nu cred ca a recomandat sa il ungi cu vaselina decat pt. iernare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 aia este membrana......dar eu pana acum nu am auzit ca trebuie unsa cu vaselina ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?.....ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 te roade baiete? da, aia e membrana. te sfatuiesc sa nu mai desfaci si altceva fara supraveghere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate