Pannoniachopper Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Prietenul meu schimba masina cu motor. Este vorba despre o Mercedes Cobra Combi, cred ca din 1978, diesel de 2400 ccm, si vrea in schimb un Nipru + 500 eu. Numarul lui: 0745-244-153, numele lui este Attila aka SzĂścske (socike - cam asa vine fonetic .. ). Thanx! daca vreti, fac rost de poze. Postez si aici, ca voi aveti Nipre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Hi Hi Hi Inca unu' care-si da conserva pe motor si chiar pe un nipru.Acum un an si eu faceam acelas lucru,dar n-am reusit trocul asa ca am vandut rasnita si am luat niprana.Bafta prietenului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 Mersi, eu am pus microbul in el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate