Sari la conținut

Catallin

Super Membru
  • Număr conținut

    1.267
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Catallin

  1. Asa este si-mi asum gresala de a mai posta pe forum in alt scop decat sa vand sau sa cumpar ceva! Nu demult asta imi propusesem cand am constatat ca au disparut userii, cu care desi aveam discutii in contradictoriu, aveam ceva de invatat, sau macar discutiile in ciuda faptului ca erau aprinse, se bazau pe un minim de respect. Nu-i problema vor ramane smardoii intre ei. Eu unul nu mai am nici varsta si nici timp de de astfel de discutii. Altii se pare ca asa au orgasm, cautand scandal si jignind fara nici un motiv. Cica asta-i barbatie. De livrat gratuit lamai si alte citrice e bun oricine.Asta e! E vremea asta imputita afara si sunt racit cobza ca altfel nu mai stateam sa bat campii pe forum.
  2. Ce raspuns inteligent,ca de la motociclist la motociclist....poate cine stie o sa-mi dai tu mie lamaie cand ne-om intalni.Sa vedem cum stam cu faptele ca la scris vad ca stai bine.
  3. Asta e, greselile nu-s la fel! Eu am gresit intr-un fel, conservarul din cazul de fata intr-altul.Repet: mai mult decat sa-si ceara scuze ce ar fi trebuit sa faca?(ma refer si dupa ce a gresit fugind de la fata locului). Eruvyr@ a cerut ajutorul forumistilor ca sa-l identifice, sau cel putin asta am inteles eu. Unii au reusit sa-i fie de folos cu sfaturi pertinente, altii cred in continuare ca daca se-nfoia la ala primea medalia "smardoiul de aur" clasa 2 roti.Te pomeni ca daca ar fi vrut sa-i dea in trompeta nu stia daca nu-l sfatuia forumul.Nu stiu de ce au cate unii senzatia ca daca instigi la violenta sau daca te apuci si povestesti pe forum ce mare miez ai fost sau ai fi, pica careva in fund sau se imputineaza accidentele.Sa fiu al naibii, caut de ceva timp pe forum ceva piese pt moto, posibilitati cum sa schimb enduroaicele cu un touring sau un cruiser cu care sa pot bate si eu la vara Europa si nu gasesc, dar in schimb e plin de informatii utile de cum sa dam cu capu'n gura.
  4. Ce de motociclisti perfecti si fara de pacat, razboinici ai luminii p'aci! Daca omu' si-a cerut scuze, nu inteleg ce trebuia sa mai faca? Sex oral? Anal? Nu stiu daca am mai povestit faza: candva ma credeam si eu o zeitate calare pe 2 roti pana intr-o seara, cand obosit dupa un drum in afara localitatii, plecand de la premiza ca ma aflam la ora 23 pe o strada necirculata am reusit performanta sa intorc fara sa ma asigur. Culmea, am condus cam toate tipurile de vehicule, am permisul de 13 ani, am fost sofer angajat si nu am facut gresala asta...pana in acea seara si culmea am facut'o lata tocmai conducand un mijloc de transport ce sta cam prost la capitolul siguranta. Ca un facut, exact cand am ajuns de'a latul strazii m-m pomenit cu una bucata conserva, marca Dacia, combi, venind taras pe frane catre mine.Nu va zic cum am reusit sa finalizez manevra, dupa care am pus mobra pe cric, m-am dat jos, mi-am scos manusa dreapta, m-am indreptat catre conservar, mi-am cerut scuze si i-am strans mana.Conservarul putea sa-mi umple frigiderul cu mezeluri proaspete, si sincer ma asteptam la asta dar!... n-a facut'o! A spus doar: "iti dai seama cum te faceam?".In seara aia in loc sa ajung acasa puteam ajunge cine stie unde. Am gresit, conservarul a fost pe faza si am ajuns intreg acasa.Morala e simpla: TOTI GRESIM! Va garantez eu ca si voi gresiti si cand o faceti pretindeti intelegere si acceptarea scuzelor. Cum unii s-au saturat de umilinta unora dintre forumisti la fel mi-e si mie sila cand citesc posturi cu iz manelistic de dupa blocurile gri.In fond d'asta e demencratie ca fiecare sa fie liber sa faca ce vrea. daca omu' a decis sa-l ierte pe conservar nu vad care-i problema celorlalti. N-aveti decat sa procedati cum vreti cand veti fi voi implicati. Iarasi imi provoaca greata cand vad fel de fel de plangaciosi care cer repede ajutor smardoiesc pe forum si haiducii virtuali care se ofera repede voluntari sa aplice legea maidanului.
  5. Catallin

    Upgrade

    Si la asta ce manete lipite cu poxilina si prespane ii mai pui?
  6. Pentru mine "sute de km" nu reprezinta o distanta semnificativa, in schimb pentru tine se pare ca a fost un act de mare eroism.... Crede-ma, ne-ai fi fost de mai mare ajutor cu un manual, un link, decat cu pareri d'astea de carpaci si crede-ma ca daca fabricantul a recomandat o anume cantitate de ulei n'a facut-o asa de amorul artei.
  7. N-ai inteles! Noi suntem mai ciobani si lucram dupa carte. N-a zis nimeni nimic despre pusul la ochi, ca nu stam sa masuram la miligram, dar chiar si ochiometric trebuie sa stii cam ce cantitate e necesara.Dar ce ma agit eu sa-ti explic...tu esti inca la nivel de prespan.
  8. Belbody@ fii te rog amabil si lasa-ne cu sfaturile tale tehnice. Danielus ti-am facut rost de manual.
  9. Catallin

    Accident Grozavesti

    Am rasfoit cele 24 de pagini ale topicului...pozele sunt impresionante! M-au pus pe ganduri.Sanatate si recuperare rapida, usoara si cat se poate de completa. Spun "cat se poate" fiindca dupa cum cred ca stii si tu 100% nu este posibil...fracturile respective vor ramane puncte slabe, operatiile puncte reumatice etc. Ar trebui sa bage la cap si altii cate ceva din intamplarea asta.
  10. Catallin

    Am Nevoie

    Am eu arbore cotit.Te sun diseara.
  11. Hmm, a fost tot rosie inainte?Mie mi-au trebuit mult mai multe dar intradevar eu i-am schimbat culoarea.
  12. Si cate spray-uri ai folosit? Am incercat si eu si am ajuns la concluzia ca nu merita.Apropos: si eu caut un vopsitor ieftin (deh,la mine nu sunt pretentii, vopsea simpla, nemetalizata) prin Bucale.
  13. Hai ca pana acu' sunt 6 persoane in 5. E oferta. Mai suntem si grupul 3 .. dar noi mergem offroad.
  14. Vor sa mai vina inca 2 paiate dar le e frica ca nu se tin dupa voi.
  15. Ala nu e motoru' lui draku@, e fostul motor a lui mandea, luat de la bogdan_eu.Draku@ a avut si are o petarda de motor. Uite niste poze mai clare:
  16. La Multi Ani si tie. N-am fost ultimii desi ne batea un gand...faza e ca pe 31 Decembrie, pe la 12 noaptea eram deja impaiati drept pentru care n-a fost chip sa ne mai suim pe mobre si bineinteles, in ciuda faptului ca pe 1 a fost o vreme super, n-am reusit sa fim nici primii...eram in convalescenta.
  17. Si noi! Nitelus de enduro, Bucuresti - Mislea - Telega (30Dec - 02 Ian). Cam a fost a fost ultima iesire pe 2006 si prima pe 2007.
  18. Eu ti-as recomanda Transalpul pt ceea ce vrei tu.
  19. Zidule,eu am o vaga senzatie ca vorbesti nedocumentat! Omu' are la activ niste proiecte ample, soldate cu cateva inventii la care japonezii lucreaza de foarte mult timp fara rezultate si anume: "ambreiajul umed-uscat din prespan" si "maneta de frana cu tripla functionare (tripla ca tine fix la 3 actionari - aceasta informatie este data chiar de fabricant!!! search -> forum si vezi) din poxilina". popa84silviu@: ai grija, atentie la neatentie, ca omu' are nevoie de niscaiva piese de DR. Nu de alta dar sa nu te trezesti ca ai ambreiaj din carton presat, axa cu scame fara came si altea alea...
  20. Ce-mi place....nu te pricepi dar te bagi! Noroc,ca omu e departe de tine si nu o fi atat de dus cu capu' sa vina pana la tine sa-ti faci tu scoala pe mobra si banii lui. Sunt curios, daca il pui pe om sa cumpere piese noi, sa cheltuie si banii pe drum pana la Braila si pui ceva aiurea si se alege prafu' ce faci? Dai din umeri? Dai din umeri-craci la coltul strazii sa faci rost de bani sa-l despagubesti pe om? Il iei de nevasta? Tu nu ai inteles o chestie elementara: o motocicleta germana, japoneza, italiana,americana etc (o occidentala) nu e nici mobra s50 si nici minsk. Fazele de genu', "las'o bah ca merge asa" sau " noi muncim nu gandim" nu se potrivesc. popa84silviu@: intai de toate, de ce nu te duci la cel ce a schimbat culbutorii? Mecanici prin Arad trebuie sa fie...cauta pe forum. Daca ai de gand sa o repari singur iti recomand sa faci rost intai de un manual de reparatie, sa-l studiezi si daca crezi ca esti in stare, de abia pe urma sa te apuci.
  21. Lasa-l Petrica sa spuna ce gandeste.Eu nu ma supar si recunosc ca sunt mobrist de duminica, ca deh, in timpul saptamanii nu am loc de mieji.La fel ca si "Bogdan tm", afirm si eu:"fara suparare pt cititori...si pentru cei ce citesc, asta e parerea mea" despre motoristii de saptamana care nu se mai suporta. On topic.Cat de endurist sunt?Nu sunt.Sa incercam sa definim termenul? Am cautat pe net o definitie dar nu m-am lamurit.Ce inseamna pt mine a fi endurist? Simplu: un motociclist care nu e nici "vitezist" nici shoperist, un om iubitor de natura, satul de asfalt si asa zisa civilizatie, un om care desfasoara aceasta activitate pentru el si nu pentru ochii lumii si pentru ca asa-i impune moda,un om care vrea sa fie liber in toata puterea cuvantului,libertatatea aia, a adevaratului turist montan si nu aceea a bazatului de oras scapat, cu atv-ul inchiriat sau cu enduroaica achizitionata ca "hai frate sa vedem cum e si pe coclauri", precum vaca in lucerna.
  22. Da, dar pentru asta trebuie musai sa schimb motoru'! Tatal tau a avut dreptate: motorul asta e mult prea greu pentru enduro....si cand ma gandesc ca eu vream sa iau gilera aia a voastra pentru femeie .E clar astazi nu mai aveam fomeie .Cu ea am rezolvat! Si-a achizitionat una bucata yamaha 225 Serow asa ca puteti s-o bagati in gasca, de abia ca te are pe tine drept exemplu de urmat, ca deh, ea e cam sperioasa. Si asa de fiecare data cand se smiorcaie ca nu poate face ceva ii amintesc de pozele cu tine.
  23. Monica, fata lui nea Florin?Pai n-ai bagat pozele cele mai reprezentative...mi-a aratat taica-tau niste poze pe unde te-ai bagat de mi s-a zbarlit pielea.La anu' poate ma luati si pe mine la cateva ture.Pana atunci exersez ca la nivelul actual n-am sanse sa ma tin dupa voi.
  24. mihaip@: lungimea furtunelor conteaza daca doresti sa cunosti o valoare exacta a vacuumului respectiv a volumului prin deductie.Tin minte ca in scoala profu' la fizica a explicat ca nu poti trage apa cu o pompa de la o adancime mai mare de 40 de metrii parca!? Bineinteles ca un tartacop curios si necredincios a cerut lamuriri de genul "si totusi....daca vreau sa trag apa de la nu stiu cate sute de m?", la care profu' l-a lamurit ca se poate pune o pompa submersibila sau cat mai aproape de nivelul apei care sa impinga apa sau un hidrofor.In cazul nostru, pentru sincronizare, repet, ne intereseaza ca valorile corespunzatoare fiecarui cilindru sa fie egale.Mai exact conteaza mai putin ce scrie pe cadranele de la acometre, poa' sa scrie si ore important e sa stea acele cam in aceeasi pozitie si depresiometrele sa aiba aceeasi etalonare(nu-i tot una un manometru cu o scala de la 1-6 bari cu un altul de la 10-20). PS.De ce cred ca a sarit lumea cu gura: fiindca s-a saturat de gargara serviceurilor.N-ai observat ca pe mai toate topicurile unde intervin posesori de service sau diferiti mecanici, indiferent de tema se ajunge la aceeasi discutie?Repet: prea multa vorbaraie si impresii si uite clientii sunt nemultumiti.SabinRace@ decat sa ma certe ca-mi repar singur tarlia ar face mai bine sa multumeasca clientii astfel incat, acestia sa ma convinga si pe mine ca ar fi mai bine s-o duc la el.Dar cand eu vad un amic ca se duce la service si ii pun aia placutele cu partea metalica spre disc, altul se duce la reglaj si vine cu ea mai prastie decat era inainte de interventie, altul plange pe forum ca dupa interventia din service era sa moara ca i-a cazut etrierul, altul ca nici n-au vrut sa i-o faca, altul ca naiba stie ce cum sa cad eu pe spate de trusa lui SabinRace?In concluzie:poa' s-o regleze si cu sticle de fanta dar s-o faca brici!
×
×
  • Creează nouă...