kontra Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 asta toamna dupa o cursa nebuneasca prin coclaurile din jurul bucurestiului.s-a lasat cu pagube pentru motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandiciradu Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 (editat) super tari pozele!!!!!!!!! duminica a fost o zi insorita!!!!! mi-am zis ca o baie ar fi perfecta pe vremea aceea !!!!! si sincer,am facut-o lata de tot!!!!!!! am mers acasa imbaiati de ziceai ca atunci a iesit de sub dus!!!!!!! binenteles a urmat tratamentul Editat Februarie 23, 2006 de bandiciradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 (editat) asta toamna dupa o cursa nebuneasca prin coclaurile din jurul bucurestiului.s-a lasat cu pagube pentru e lasa ba , carenele se lipesc ele cumva daca nu se cumpara ,fierul se dezdoaie ...pielea mai greu faina tura Editat Februarie 23, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 @bandiciradu Faine incaltarile alea de guma Au si protectii ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 super tari pozele!!!!!!!!! duminica a fost o zi insorita!!!!! mi-am zis ca o baie ar fi perfecta pe vremea aceea !!!!! si sincer,am facut-o lata de tot!!!!!!! am mers acasa imbaiati de ziceai ca atunci a iesit de sub dus!!!!!!! binenteles a urmat tratamentul noroc ca afara erau 40 de grade si nu mai puteati de cald ca altfel doamne fereste puteati sa raciti super tare oricum @bandiciradu Faine incaltarile alea de guma Au si protectii ceva taci tu ca stie omu ce face de poate ca cizmele nu au protectii dar puloverul ala sigur are de kevlar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandiciradu Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 (editat) -pt noi nu a contat incaltamintea doar distractia ! -si sincer a fost distractiv. -astept poze si din partea voastra , a celor cu criticile! -sa va vedem si voua incaltamintea - Editat Februarie 24, 2006 de bandiciradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 asta toamna dupa o cursa nebuneasca prin coclaurile din jurul bucurestiului.s-a lasat cu pagube pentru motoare. bine ca pusesi pozele bre ca aproape oitasem cum imi sta cu cozi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Februarie 28, 2006 Autor Share Postat Februarie 28, 2006 bine ca pusesi pozele bre ca aproape oitasem cum imi sta cu cozi... parapanta ai aparut? hai ca vine acu caldura sa iesim iar la padure cu toate baietile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate