drc Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) Joi la ora 14 00 a avut locu accident intre un logan albastru si un kawasaki Er6 cu nr B42RXI in intersectia mihai bravu cu calea vacareti, motociclistul a fost dus la spitalul Baltazar (parca) de catre o persoana iar dp ce a sosit politia motorul a fost/trebuia cel putin sa fie mutat in benzinaria lukoil, accesorile motociclistului (casca+cheie) de catre o persoana (ce a ramas la locul accidentului[am inteles ca este ruda cu persoana care a a dus motociclistul la spital] Nu cunosc starea motociclistului, dar poate motociclistul inca nu a aflat unde ii este mobra Editat Mai 30, 2009 de drc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aaalexXx Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) 29.05 a fost vineri nu joi...poate ne ajuta cineva cu detalii despre starea motociclistului si cum s-a intamplat accidentul Editat Mai 30, 2009 de aaalexXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Joi la ora 14 00 a avut locu accident intre un logan albastru si un kawasaki Er6 cu nr B42RXI in intersectia mihai bravu cu calea vacareti, motociclistul a fost dus la spitalul Baltazar (parca) de catre o persoana iar dp ce a sosit politia motorul a fost/trebuia cel putin sa fie mutat in benzinaria lukoil, accesorile motociclistului (casca+cheie) de catre o persoana (ce a ramas la locul accidentului[am inteles ca este ruda cu persoana care a a dus motociclistul la spital] Nu cunosc starea motociclistului, dar poate motociclistul inca nu a aflat unde ii este mobra Joi am fost eu la urgente majore si n-a venit nici un accident moto,poate la urgente minore deci nu e atat de grav (sa speram) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate