sil3nt_control Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 ... dupa o pauza de multa vreme , am revenit... dar am trecut din randul enduro inspre supermoto, ea este noua mea vacutza, mai am putin de lucru la ea e doar in stadiul de test drive, intre timp am facut frana pe spate (adaptarea de la disc la tambur) ... rotile sunt ceva mai vechiutze dar nu ma deranjeaza .... in curand v-a primi un set de semeringuri pt furca, ciorapi si ulei de furca..... in rest .... guma spate e pe drum! .... datzi cu parerea cum a iesit... si daca mai am nevoie de piese la ea si voi le vindetzi , va rog sa postatzi oferte.... va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 sa o stapanesti sanatos pe asfalt:D am eu disc fata 320 daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Mai 31, 2009 Autor Share Postat Mai 31, 2009 ma intereseaza in principiu .. hanguards.. o aripa supermoto... a mea de enduro o vand, un kit de curatzire pt filtre knn si o conducta racing pt frana fatza .... dimensiunea nu o stiu da am sa o postez dupa ce masot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 ma intereseaza in principiu .. hanguards.. o aripa supermoto... a mea de enduro o vand, un kit de curatzire pt filtre knn si o conducta racing pt frana fatza .... dimensiunea nu o stiu da am sa o postez dupa ce masot! salut....da-mi un PM cu dimensiunea pt conducta fata si poate reusesc eu sa te ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 De pe ce moto e roata fata?Eu tot caut si nu gasesc o roata pe 17 spitata nicicum,doar EXCEL-uri,Talon si marci bune pe de alta parte pana vezi eticheta cu pretul.Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate