Sari la conținut

sil3nt_control

Super Membru
  • Număr conținut

    908
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sil3nt_control

  1. E intalnire oficiala? sau doar o petrecere a clubului?
  2. ....crezi ca functioneaza? nu am mai vazut pe nimeni,pare cam ciudat!
  3. pe mine ma impresionat lantzul tau! .... WTF?
  4. nustiu daca mai poti face nici macar o lucrare de coverUP pe el..... sincer,nu iti mai bate joc de tine!
  5. ...cine la facut e incepator? cred ca stii ca ala tzine o viatza!
  6. mai mult ca sigur se tzine, din acest punct de vedere nu trebuie de avut temeri! va asteptam cu drag!
  7. hehe.... nai treaba eu stau langa strand o sa fie super! sper! 3 zile in care somn prea putzin .... de la motoarele turate si de la concerte! PS... astept sda vad care cade cu motoru in ghiolboana!
  8. bai frate e durere mircea badea asta am ras pana am dat in lacrimi!
  9. ... e de inteles ca inturnirea nu e ceai dansant, unde incercam toti sa stam cuminti si sa tacem, acolo ne expimam noi, iar faza ca vine fiecare cocalar din oras sa ma privesca ce fac ma dispera, ce sunt eu? specie pe cale de disparitzie , se holbeaza la mine sau la x sau la y ca la un animal , VAI MAMI UITE CE GORILA TATUATA! ... VAI PUIUL MAMI NU PUNE MANA EL E UN MOTOCICLIST DE ALA SATANIST! hai sa fim totusi seriosi.... nu e tare deplasata ideeea cu intrarea pe permis cat A, dar avand in vedere ca trebuie cat de cat sa acoperi cheltuielile unei intruniri.... mai trebuie lasati si cocalari astia.
  10. ... saraca familie! atat a fetei cat si a motociclistului...
  11. ... aici e un forum de motociclisti , iar daca gelatul fara permis care a dat ortu e doar un utilizator de motocicleta, alt cumva nu ai cum sa ii spui pt ca e prea prost sa fie motociclist! atunci dc atata vorbarie... e forum de motociclisti nu de utilizatori de motocicleta! punct!
  12. astept sa vad ce concursuri o sa fie... dar si premii sau diplome! 2 ... tricoaie ude ... hmmm nu prea sunt fete de tricouri ude in radautzi mai ales... la o intrunire moto! 3 ... concurs de whellie, daca se face bine daca nu la fel de bine, o sa fac eu seara prin centru si tot fac! 4 ... sa stea dracu betzivi in corturi cand se iese la parada , anu trecut radea lumea de 2 obositzi cu un EN care sau avrsat mue de betzi.... sa nu mai spunem si despre omul care a facut crash stoppie, dar nu cred ca el era baut! 5 .... o data concreta cand se organizeaza?
  13. ne bagam amndoi cryss numa sa organizeze concurs...
  14. .... putem incepe cu pareri si idei pt viitoarea intrunire? sa nu mai facem alt topic.... o sa scriu aici: -o mancare gatita la un ceaun imens... gen cum s-a facut la SETH on fire! -concursuri cu diplome si premii -concurs de whellie in centru -s-a stea politia la poarta ca anu trecut! -invitatzi baietzii de la PRINTALL cu un stand -show pepe sau ... alt cascador bunicel -bodyguarzi sa desparta mitocani care se bat -intrarea doar sa fie numai pe baza permisului de conducere cat A sa nu vina totzi scuteristi -ora de culcare cand nu mai tureaza motoarele pana ce scot untu din ele astea sunt sugestii strict personale ... daca cineva vrea sa i-a seama la ele OK daca nu la fel de OK bafta si succes!
  15. ... mai ai pana in august, chill down!
  16. prietene nu am nimic, insa nu judeca cartzile dupa coperta, nu am fost la intrunire insa cunosc omul acesta, ii spune zoom sau simplu noi ii spunem zum, e un om de care ai sa te miri daca ii dai o sansa sa il cunosti cat de super baiat e, ... anu trecut la bacau a fost singurul care fara nici un ban , fara sa ii spunem a venit si a imporvizat un schimbator de viteze dintr-o bucata de lemn la un ZXR de al nostru. SALUTARI DE LA RADAUTZI ZOOM si mai treci pe la satana la bar sa ne mai urcam pe abator!
  17. zvast!c , faza e ... ca oricat am incerca sa ne ascundem dupa deget, enduristii si baietzii cu choppere pleaca cam greu de printre noi, pe cand forjatorii ... cand isi cumpara motor "dăla care dă bine la pixde" isi cumpara un bilet "one way" spre ceruri! cand se imbarca nimeni nu stie... dar depinde de cat trage de gaz ! parere pesronala...
  18. same si la ME.... perioada de acomodare 3 4 luni de mers intens, dupa care incepi sa faci stoppie, broscutze.... si restul vin de la sine!
  19. ....verifica daca ai cablu de ambreaj, apoi uitate prin orificiul pe unde pui ulei, daca e ca la japoneze se vad discurile ... nu cred totusi ca are numai un singur disc, pt ca si eu am avut paraitoare de 125 si avea baie comuna , ambreaj umed din 5 discuri .... se poate sa nu fie crapat ci doar tocite discurile si sa patineze ambreajul, cum s-a intamplat cand te-a lasat? a pocnit si nu a mai mers, sau ... te-a lasat si a inceput sa scoata un fum alb cu un miros specific de ambreaj prajit. da si tu mai multe detalii ca s-a te poata ajuta binevoitorii! ceaw, sa auzim numai de bine!
  20. taci ca esti prost... si se vede! face omul topic ca sa vada care mai au chopere si vi tu si te bagi ca musca in CU_R .... nu tzia cerut nimeni parerea iar titlul topicului nu era , cum vi se par choperele? stai jos ai 2 , si data viitoare daca vi fara maicata ... te si exmatriculez!
  21. eu personal ... am supermoto, cu asta ma dau mai des , insa un coleg de breasla are pe langa motorul stradal inca 2 crosuri un cr si un xr.... cu xr am mers pe macadam foarte lejer curba aplecat putzin, piciorul jos pe partea unde mam aplecat... si mergi destul de usurel in derapaj .... cat de controlat, acuma tzine de cata experientza aduni cu ea... eu personal miam oferit parerea personala... daca am gresit scuze... esti zeu si imi pare rau ca te-am ofensat!
×
×
  • Creează nouă...