Placebo Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Frumoasa motoreta. Sa ai parte doar de amintiri frumoase cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 Fratilor !!!!!!! Cine are idee ce presiune tre' sa bag in roti? Io am impresia ca sunt mult prea tun. Dimensiuni cauciucuri: Fata:100/90-19 57 s Spate:130/80-17 65 h Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 BRAVO NEA HELLULE!! S-o stapanesti foarte sanatos!!! sa ne vedem cu bine mereu!!!! Fratilor !!!!!!! Cine are idee ce presiune tre' sa bag in roti? Io am impresia ca sunt mult prea tun. Dimensiuni cauciucuri: Fata:100/90-19 57 s Spate:130/80-17 65 h Multumesc. La cat esti tu de mititel iti recomand 2 pe fata si 2,2 pe spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Sa-l stapinesti sanatos. L-ai luat de la Cosmin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 7, 2006 Autor Share Postat Martie 7, 2006 BRAVO NEA HELLULE!! S-o stapanesti foarte sanatos!!! sa ne vedem cu bine mereu!!!! La cat esti tu de mititel iti recomand 2 pe fata si 2,2 pe spate! Chiar atata are.Mie mi se pareau un pic cam tari. Apropo.Tocmai am implinit 98kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciurymetart Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 o frumusete. sa o stapinesti sanatos. sper ca o sa ne intilnim pe coclaurii patriei. PS: la cita publicitate face gardul ala, ar putea baietii sa le schimbe oamenilor gardul cu unul mai nou si cu logoul/adresa/site-ul firmei bv domnu!!! ai perfecta dreptate ar trebui cosmin sa le faca celor din blocu respectiv gard nou, intrare termopan si altele ca a vandut la moto poate ca gardu e cu noroc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate