Sari la conținut

DDU

Super Membru
  • Număr conținut

    996
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DDU

  1. DDU

    Accidente 2023

    "Point Fixation" ... greseala de incepator i se mai spune; bine ca a ramas capabil sa invete din greseala Adaug si un scurt material despre cum ar trebui procedat aici si mai ales pe MotoJitsu pe care chiar il recomand pentru vizionarea tutorialelor despre cum sa meri cu moto - explica clar si interactiv
  2. Salutare si felicitari. off topic: Am o intrebare ce ma apasa oarecum pentru implinirea unei dorinte; avem in Romania o Scoala pentru X-Trail (tricker) ? Multumesc frumos.
  3. DDU

    Accident Progresul

    of mai ... e trist ...foarte trist ... Dumnezeu sa-l odihneasca si drumuri curate pe vesnicele plaiuri motocilcistice sa aiba ..
  4. interesant... care-i cea mai apropiata benzinarie si un magazin de unde sa ne aprovizionam cu colesterol si bomboane alchoolizate?
  5. deci, cum a ramas? ptr cand ...
  6. l prima strigare ma bag si io. confirmarea va fi daca ma vedeti la locul faptei dimineata
  7. inca nu am gasit vulcanizarea unde sa pot echilibra roata spate... nici nu am cautat foarte mult , ce-i drept.
  8. ... hehe.... se raceste asfaltul si treptat se incing tastaturile ...hehe... bere si mici la gratare ...uameni buni...ce atatea orgolii ? mai dati-o-nclo di mobra si va incalziti dara cu fierturi alese in scortisoara ....si nervii ii prajiti in cefa de porc la grataree..uaiii
  9. salut, o sa incerc sa va jung din urma ... multumesc, DDU
  10. pune si dovezile foxule trait-ar jeleul
  11. incredibil.... astia-s platiti din impozitele aplicate veniturilor noastre...
  12. mai licuresti ?

    :)

  13. ce nr de intilifonare mai ai Badie Doru?

    al meu nr diavolesc este: 0745076662

    :)

  14. cred ca incepe sa ma loveasca un gand cu Garmish-ul ... n-am fost niciodata la intalnire...desi am colindat trecatorile din Alpi (grand route d'Alpi)oarescum. Doruletu' o sa te inghesuiesc cu ceva intrebari in PM hai sa avem un an 2012 asa cum trebuie si sanatosi sa fim! Sforta fie cu tini, Badie Doru ! ddu
  15. condoleante offff de neinteles ... stupid si multi putini de "daca" existau si pe niciunul nu l-a constientizat si aplicat preventiv soferul volanului aflat in armura sa de "viteaz".... un tampit ... pacat , maree pacat si grea povara va avea de dus in fata Dlui cel ce ia viata de om.
  16. fratee..da' nu temai saturi de calatorit! :)

    frumos, bravo tie !

  17. DDU

    la muti ani Missy M!

    :)

  18. extraordinar....felicitari maxime ptr curajul vostru ! sa Va ajute D-zeu si sa Va indrume cu cel putin aceeasi sanatate catre casa! sunteti extraordinari ! dozati-va energia fizica si psihica ... sfat si rehidratati organismul si cu minerale nu numai cu apa !
×
×
  • Creează nouă...