yamaha woman Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Merge cineva la Sibiu, la concertele Artmania, din 17-18 iulie? Vin OPETH, TRISTANIA..etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Anul asta nu cred sa ajung, dar am fost in anii trecuti si mereu mi-a placut. E alta atmosfera prin piata pe acolo, nu se compara cu genul de concerte promovate prin alte orase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Am fost acum 2 ani cu chopperul , a fost si Red Bull Enduro Maniacs a doua zi, anul asta sper sa ajungem cativa (sau macar eu ) . Cam nebunie cu cazarea in perioada aia. Mai vorbim, mai e pana atunci, deocamdata vad ca lumea se da prin alte parti. de pilda ieri pe Bucuresti-Buzau si retur n-am vazut nici un motorist, iar cand merg acasa la Bv, cam slabut. multi se dau mai mult prin oras sau pe mult rulatele Bucuresti-Ploiesti/Constanta/Pitesti. asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 Am fost acum 2 ani cu chopperul , a fost si Red Bull Enduro Maniacs a doua zi, anul asta sper sa ajungem cativa (sau macar eu ) . Cam nebunie cu cazarea in perioada aia. Mai vorbim, mai e pana atunci, deocamdata vad ca lumea se da prin alte parti. de pilda ieri pe Bucuresti-Buzau si retur n-am vazut nici un motorist, iar cand merg acasa la Bv, cam slabut. multi se dau mai mult prin oras sau pe mult rulatele Bucuresti-Ploiesti/Constanta/Pitesti. asta e... Eu deja mi-am asigurat cazarea, 75 lei camera cu 2 paturi sau 65 lei single. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) Eu nu as avea probleme cu asta, eu sunt stramutata in Bucuresti, ca mama tot la Sibiu a ramas Cu catelusa mea cu tot. Ar fi bine de mers la festival, ca asa mai apuc si eu sa le vad. Editat Iunie 2, 2009 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Mai inainte de Artmania este Rockin' Transilvania 2009, cu urmatorul program: Sambata, 13 iunie: In Extremo, Korpiklaani, Superbutt, finala nationala W:O:A Metal Battle Romania Duminica, 14 iunie: Stratovarius, Jon Oliva's Pain, Bonfire, Destruction, Contradiction Preturi bilete: 110 RON - bilet de o zi - 13 iunie; 110 RON - bilet de o zi - 14 iunie; 150 RON - abonament doua zile - 13 iunie si 14 iunie peste doua saptamani. Poate va intereseaza si acesta. Eu voi pleca de vineri 12 iunie. Pana la Artmania mai ramane de vazut, dar mai mult ca sigur voi face prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate