alex123 Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 hai noroc spune-mi si mie ce tobe are niprul ala visiniu?stii tu care sau daca sunt facute spune-mi si mie ce si cum,te rog mult nu credeam ca e posibil ca un motor de nipru sa se auda asa!! merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 hai noroc spune-mi si mie ce tobe are niprul ala visiniu?stii tu care sau daca sunt facute spune-mi si mie ce si cum,te rog mult nu credeam ca e posibil ca un motor de nipru sa se auda asa!! merci mult sunt tobe facute , coatele sunt originale , tobele au niste filtre facute dintr-o alta teava gaurita aleatoriu si apoi capitonata cu bureti de sarma ( din aceeia de vase) , indicat ar fii vata minerala ptr capitonaj , daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Februarie 28, 2006 Autor Share Postat Februarie 28, 2006 daca ai timp sa spui un pic mai in detaliu cum sunt montate filtrele alea merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 daca ai timp sa spui un pic mai in detaliu cum sunt montate filtrele alea merci frumos pai... , ia sa vedem se ia o teva se gaureste aleatoriu , apoi se iau 2 . 3 flanshe care la interior sa aiba diametrul gaurii cat diametrul tevii la exterior iar diametrul flanselor la exterior sa aiba diametrul tobei la interior , dupa ce ai montat ochiometric flansele da-le un cordon de sudura intre ele legi bureti de sarma sau vata minerala pe toata lungimea tevii , astfel abtii filtru , acum ca sa le si fixezi in toba , pe una din flanshe mai sudezi o tabla in forma de L astfel incat tabla respectiva sa aiba o parte din acel L paralela cu toba pe interor , dai o gaura prin amandoua , respectiv toba si tabla si le fixezi una de alta cu un shurub . Cam asta e tot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Februarie 28, 2006 Autor Share Postat Februarie 28, 2006 acum e foarte clar multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate