RENEGADE Postat Iulie 30, 2003 Share Postat Iulie 30, 2003 mercy pt informatzii ...dar atunci care at fi diferentza intre hypercharger si filtru k&n(sau alt filtru care mareste volumul de aer)??? dino jetul este pt carburatoare? si power comander pt injectzie?lamuritzi-ma si pa mine ca sunt mai prost am citit un articol in care scria ca o data cu schimbarea tobelor(evacuare mai mare) ar fi bine sa-i pui si hypercharger si sa o rejet-ezi(treaba care am banuit eu ca este schimbarea jigloarelor),in schimb nimic despre dino/power...care stitzi lamuritzi-ma si pa mine ca e ceatza totala in capul meu Vad ca ai o Yamaha dar te sfatuiesc sa te inscrii la www.intruderalert.com la cafenea. Sunt acolo neshte baieti cilibii si daca te descurci cu engleza, afli o gramada de treburi. Primesc si altii decit Suzuki-isti. Daca vrei poti sa te inscrii si la ISRA, asociatia posesorilor de Yamaha V-Star sau Dragstar pentru Europa la www.star-riders.org. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Iulie 30, 2003 Share Postat Iulie 30, 2003 cu 5 minute inainte sa citesc mesajul tau m-am inscris la ISRA ...acu ma duc si pe intruderalert desi dupa cum suna e pt posesorii de suzu ....oricum thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 30, 2003 Autor Share Postat Iulie 30, 2003 Mi-a scapat ceva? Sau mi se pare? Administratorii? Bafta araya. La intruderalert sunt acceptati si alti posesori de de motoare decit suzukisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Iulie 31, 2003 Share Postat Iulie 31, 2003 thx m-am inscris si acolo sunt o gramada de informatzii destepte pt choperisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 31, 2003 Autor Share Postat Iulie 31, 2003 Acum suntem trei din Romania, tu, eu si maxx81 din Arad. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Iulie 31, 2003 Share Postat Iulie 31, 2003 adica max55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 1, 2003 Autor Share Postat August 1, 2003 E acelasi doar ca pe pro-bike -ul vechi parca era maxx81. Sau pe sbz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate