micutu_17 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 În 13-14 iunie Motoplus Paneuro organizează a treia drumetie enduro sub egida Husqvarna din acest an. Drumetia se va desfăsura în zona Muntilor Cindrel (Păltinis - Sibiu), având ca si bază de plecare localitatea Rîu Sadului situată la aproximativ 26 Km de Sibiu. Sosirea la baza se va realiza în cursul zilei de vineri. La drumetie pot participa piloti indiferent de nivelul de experientă, multiplul campion national Florian Pop va da sfaturi privind abordarea trecerilor mai dificile ale traseului. În prima zi a drumetiei se va parcurge un traseu „light”: Rîu Sadului – Păltinis (cu vizitarea lacul de acumulare de la Gâtul Berbecului) si retur. După fireasca relaxare de seara la „un pahar de vorbă” si un foc de tabără, duminică cei mai voinici vor avea posibilitatea de a parcurge trasee hard (Red Bull Romaniacs din 2008). Zona superbă oferă nenumărate posibilităti de relaxare si celor care nu iau parte la drumetia moto (vizitarea celei mai vechi hidrocentrale din România – Sadu I, lacului de acumulare de la Gâtul Berbecului, statiunii Păltinis si nu în ultimul rând a rezervatiei naturale cu plante unice în Europa de pe Vârful Cindrelu). Pentru a participa ai nevoie de o motocicletă enduro sau cross, echipament de protectie si chef de distractie. formular_de_inscriere_drumetie_enduro_Husqvarna.doc Nu există taxă de participare si se oferă servicii de asistentă tehnică gratuită la bază. Pentru informatii suplimentare si rezervări, nu ezitati să ne contactati: 0754.099.177 sau gmarian@paneuro.ro - Marian. Descoperă alături de Husqvarna frumusetile României! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Florian is the best! Ce frumos a fost la Buzau! Cine poate sa mearga la Sibiu sa se duca! O sa merg la urmatoarea drumetie. Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 Florian is the best! Ce frumos a fost la Buzau! Cine poate sa mearga la Sibiu sa se duca! O sa merg la urmatoarea drumetie. Petru te asteptam ! de data asta va fi si mai frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Eu vin sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 Eu vin sigur. daca nu ai trimis inca , completeaza un formular si trimite-l p mail t rog , ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 doar o singura chestiune zona Iezer din Cindrel mi-i se pare este zona protejata , si cu noua lege... eu si alti prieteni evitam sa mai calcam pe Cindrelul de la Paltinis spre Iezer stiind ca-i zona protejata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 doar o singura chestiunezona Iezer din Cindrel mi-i se pare este zona protejata , si cu noua lege... eu si alti prieteni evitam sa mai calcam pe Cindrelul de la Paltinis spre Iezer stiind ca-i zona protejata... ms , unde pot oare sa aflu exact ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 doar o singura chestiunezona Iezer din Cindrel mi-i se pare este zona protejata , si cu noua lege... eu si alti prieteni evitam sa mai calcam pe Cindrelul de la Paltinis spre Iezer stiind ca-i zona protejata... Traseele pe care se va desfasura drumetia vor respecta limitele sitului Frumoasa, zona protejata prin programul Natura 2000. Nu se va ajunge pana la Rezervatia Naturala Iezerele Cinderlului, zona protejata la care te referi. Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Eu nu mai pot sa vin plec spre erzberg azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 Eu nu mai pot sa vin plec spre erzberg azi no problem man , have fun , succes sa ajungi pana la finish ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Iata si cateva poze de la eveniment. La plecare in prima zi In prima zi a drumetiei, traseul i-a dus pe temerari pana la cota 2.000 unde au fost racoriti de o ninsoarea. Dupa aceasta racorire nu tocmai obisnuita pentru mijlocul lunii iunie s-a revenit la baza pentru alimentarea motoarelor si a pilotilor. Dupa o prima parte a zilei care a continut toate elementele unei adevarate aventuri off-road, pilotii au reluat aventura pe cateva urcari incitante demne de cele mai tari competitii off-road. A doua zi profitand de o vreme fantastica s-a debutat în forta pe o urcare de Romaniacs, continuandu-se pe un traseu de relaxare intr-un efectiv mai redus. Multumim aventurosilor participanti si gazdelor primitoare! Următoarea drumetie enduro Husqvarna se va desfasura in zona Predeal în 11-12 iulie. Descopera alaturi de Husqvarna frumusetile Romaniei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Inca niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 A fost o tura pe cinste. Zona este absolut fantastica. Si anturajul a fost select. Pacat ca nu m-a tinut fizicu'. Next stop: Predeal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate