nirvana Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 noroc viteza ! gata , am intrat si eu in gasca ................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 Din lipsa de timp si de dorinta de a mai merge pe strada,cursele din RoSBK ramanand prioritare si avand in vedere ca in 2 ani jumate de cand am luat cruiser-ul am facut in jur de 3000 de km, m-am decis s-o scot la vanzare. Anul asta am facut un singur drum de 1 mai la mare .....in rest sta cuminte in garaj. O sa-i fac poze mai detaliate pentru cine ar fi interesat.Mai am si toate piesele originale pe care le-am luat odata cu mobra cand am cumparat-o. Pretul este 5900 de euro neg. Poze din vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 e foarte frumos tancul, spor la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Mai 13, 2012 Autor Share Postat Mai 13, 2012 Am reusit si eu anul asta sa fac 20 de km cu balaurul cu ocazia unei intalniri organizate de baietii de la Valah.....inainte de asta i-am facut revizia generala si e pregatit pentru plimbari lungi si frumoase Cum eu se pare ca nu mai am timp pentru asa ceva voi incerca sa-l dau cuiva care mai merge pe strada si se poate bucura de motocicleta asta asa cum trebuie. Pret nou 4900 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nirvana Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Am reusit si eu anul asta sa fac 20 de km cu balaurul cu ocazia unei intalniri organizate de baietii de la Valah.....inainte de asta i-am facut revizia generala si e pregatit pentru plimbari lungi si frumoase Cum eu se pare ca nu mai am timp pentru asa ceva voi incerca sa-l dau cuiva care mai merge pe strada si se poate bucura de motocicleta asta asa cum trebuie. Pret nou 4900 de euro. Viteza , daca nu ai dat-o ..... hai sa facem un schimb intruderul meu + diferenta........ ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 30, 2012 Autor Share Postat Iulie 30, 2012 Viteza , daca nu ai dat-o ..... hai sa facem un schimb intruderul meu + diferenta........ ce zici ? Merci Marius dar n-am ce face cu alt motor.....nu mai merg deloc pe strada iar motorul asta il tin pe post de bibelou in casa Acum in afara de curse pe circuite m-am apucat si de enduro unde este extraordinar de frumos.... Daca il dai pe al tau te astept oricand vei dori sa te dai cu al meu sa vezi daca-ti place si daca ti se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 De cand merg la curse am renuntat sa mai merg pe strada ...insa dorul de plimbari m-a facut sa ma gandesc la o motocicleta facuta doar pentru asta.Si asa din vitezist convins m-am facut chopperist .....am pastrat adrenalina si viteza pentru circuite Bestia care e in garaj acum este un VL 1500 custom ....pozele or sa vorbeasca in locul meu...nu sunt foarte multe dar promit ca-i mai fac la prima iesire. Khmm,khmmm....Nu crezi ca bestie suna cam...fioros,avand in vedere motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2012 Khmm,khmmm....Nu crezi ca bestie suna cam...fioros,avand in vedere motocicleta? Pai tocmai d-aia am zis ca-i bestie ....sa accentuez faptul c-am renuntat la mersul pe strada cu rachete .....insa e un pic de adevar in afirmatie....sunetul evacuarii este demential ca sa nu zic "bestial" Pret nou....4600 de euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nirvana Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 la-m dat pe al meu.........l-am dat dauna totala i intrat un bulangiu in mine si l-am rezolvat iesea de pe o straduta ,cica "nu m-a vazut" si m-a luat din lateral acum mi-am luat un Dragstar nu aveam disponibil cat vroiai tu.... apropo de enduro , am inceput si eu anul trecut , cu prima ocazie cand mai merg te sun merg cu colegii in zona Campina unde inchiriem absolut tot, echipament, moto, ghid,....la un pret decent e super marfa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate