Vampirica Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Salut, Am 1.95 si 93 de kg, am o Africa Twin, de care sunt multumit cand ma dau cu ea pe unde este facuta sa mearga. Acum vreau si ceva naked si imi place de mor Speed Triple. Are cineva de inaltimea mea vreunul din asta?, ca nu vreau sa ma cuibaresc pe el si sa arat ca niste baieti de-i stiu eu care sunt de peste 2m si flutura pe R1. Daca nu, atunci ce ziceti de BMW K1200 R ? Puteti sa imi recomandati si altceva tot naked si mare? CB 1000 R nu imi place ca e urit, dupa parerea mea. Multumesc, Vampi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 xjr 1200/1300 dar cred ca bmw ul ar fi perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 BMW K1200 R e o motocicleta ok, eu la 1.70 stau binisor pe ea, ajung joscu picioarele. Tu, la 1.95 s-ar putea sa fii cam inalt. Un amic avea aceeasi problema ca si tine, si si-a luat GSXF. Acum, legat de Triple, nu mi se pare o motocicleta de oameni inalti, la o prima vedere pare o motocicleta mica, compacta, street fighter wannbe. Vezi ca e un Triple pe Mosilor, langa o florarie, ia legatura cu proprietarul si vezi cum stai pe agregat. BMW vs Triple, as alege BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate