mih Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Punctul de intalnire este OMV-ul de langa Mall-ul din Berceni la ora 8 . Plecarea va fi la max 8.20 in directia Nesebar , Bulgaria cu intoarcere Luni . Viteza de croaziera ~100 ++ Pana in momentul de fata suntem 4 moto + 1 masina. Pretul cazarilor varieaza intre 11 Euro/pers ~ 5x E / noapte. Ptr alte informatii 0731 496 784 Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Punctul de intalnire este OMV-ul de langa Mall-ul din Berceni la ora 8 . Plecarea va fi la max 8.20 in directia Nesebar , Bulgaria cu intoarcere Luni . Viteza de croaziera ~100 ++ Pana in momentul de fata suntem 4 moto + 1 masina. Pretul cazarilor varieaza intre 11 Euro/pers ~ 5x E / noapte. Ptr alte informatii 0731 496 784 Mihai Unde va gasesc duminca seara? SUnteti cu cortul sau mergeti la cazare? Aveti roamingul activ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 9, 2009 Autor Share Postat Iunie 9, 2009 am avut roaming-ul activ .. poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 f tare super veme si ppeisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 am avut roaming-ul activ .. poze aici V-ati distrat pe cinste, bravo baieti, la cum va stiu nici nu ma asteptam la mai putin. V-a placut drumul pana la Nessebar? Daca nu era Bacaul in plan, va insoteam. Dar cine stie, poate ne sincronizam mai mult tura viitoare. La cat mai multe astfel de iesiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Mihule, manca-ti-as stilu lu' matale....mi-ai pus poze compromitatoare pe net! Nu te uita fratilii tau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate