Sari la conținut

dt_yamaha

Membru
  • Număr conținut

    263
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dt_yamaha

  1. Salutare tuturor si la multi ani! Eu sunt Alex si am un anunt pe care doresc sa il pun si aici, sper ca nu fac vre-o prostie, nu am mai fost activ de cam 3 ani. Am un BMW k1200RS din 1998. Motorul a apartinut unui italian care locuieste in Romania si a fost cumparat de mine acum trei ani dupa un accident minor. A fost vopsit si reparat. De atunci nu am mers niciodata cu el deoarece situatia mea personala s-a agravat si nu mi-a mai ars de motoare. Sta deci de trei ani dar a fost pornit din cand in cand. Motorul are ca dotari: 1. Manere incalzite 2. Amortizoare sport (Ohlins) fata si spate 3. Genti BMW originale (au venit cu motorul) Motorul are ca probleme urmatoarele: 1. Lipsa unei semnalizari 2. Necesita schimb de placute (le am pe toate, fata si spate, originale BMW) 3. Lipsa unei embleme pe stanga Il dau pentru ca situatia mea financiara nu s-a imbunatatit si pentru ca o sa continui pauza de la motoare luata acum trei ani! Cine doreste sa il foloseasca trebuie sa ii cumpere semnalizare si sa ii faca o inspectie generala. Nu am carte la el dar pot face daca imi sunt platite aceste costuri. Motorul poate fi folosit asa sau poate fi cumparat de cineva care doreste sa il foloseasca pe post de piese de schimb Pretul FIX este 1500 EUR! in nici un fel negociabil, predarea se poate face oricand incepand cu saptamana viitoare. Pot fi contactat la 0722696980 sau 0799728999 P.S. Pana ma lamuresc cum dracu pun pozele, il las fara P.P.S. Am gasit
  2. Baiatul este ok, este la Spitalul Floreasca cu fractura de antebrat si de tibie. Motocicleta este la mine, in aceeasi zona si pot fi gasit pe PM sau la telefon 0722696980 (Alex). Nu ma intrebati detalii despre accident, nu stiu, nu am vazut nimic, doar am incercat sa-l ajut. Daca e cineva care are mai multe detalii sau care a fost martor, sa posteze aici pentru ca baiatul nu are martori si din cate am inteles, nu a fost vina lui. O zi buna!
  3. Am fost dimineata la politie pentru alt caz si am auzit politistii vorbind intre ei ca baiatul consumase etnobotanice. Pacat de viata femeii! Lui, numai sanatate
  4. Moto nu avea asigurare, asa ca nu-l mai ajutam sa o repare. Fratele meu isi repara masina si motociclistul motocicleta. Acum am terminat cu politia am batut palma, cazul este inchis si propun ca asa sa se intample si cu topicul. O zi buna!
  5. Am vorbit mai devreme cu amandoi. Au iesit din spital si sunt ok. Pilotul acuza ceva dureri dar nu este nimic serios.
  6. Soferul masinii este fratele meu si el tot motociclist. Intradevar, intentia lui a fost sa incalce legea, dar nu a mai apucat (intentia nu se pedepseste)... nu ii iau apararea in nici un fel dar probabil legal el este cel care o sa iasa nevinovat pentru ca este lovit in spate. Baietii de pe motocicleta erau ok aseara cand am fost la ei la spital si am incercat sa-i ajutam cu tot ce am putut, am luat si motocicleta de acolo si am dus-o la mine la garaj. Eu merg de 4 ani pe motor si sincer nu inteleg cum de nu au putut sa evite o masina care le-a franat in fata fara sa opreasca plus ca drumul acolo este asa de lat incat este aproape imposibil sa faci accident pentru ca ai foarte multe benzi pe care poti merge. Sa mergi in spatele unei masini, in locul acela pur si simplu nu are logica. Viteza nu cred ca aveau pentru ca motocicleta s-a dus pe jos doar 15 m. Tot ce conteaza este ca nu a fost mai rau, ca de motor, daca o sa fie nevoie o sa ma ocup si eu si fratele si intr-un fel sau altul il ajutam pe om sa o repare. I-am cerut sa fie corect si sa spune exact ce s-a intamplat pentru ca si eu am stat in spital din cauza accidentelor si nu mi se pare normal sa ascunda adevarul sau sa incerce sa musamalizeze in conditiile in care un om a fost ranit. Va mai tin la curent daca am vesti noi.
  7. Sa inteleg ca asa sta situatia in principiu! Pe mine practic ma interesa ceva sa nu fie nici cal nici magar, sa pot merge si prin oras ok, sa pot merge si pe coclau acceptabil? Chiar nu exista asa ceva?
  8. In principiu, m-am gandit ca asa o sa stea traba, dar am zis sa pun si eu o intrebare....Acum, daca ramanem la varianta 1, ce motor relativ ieftin, nu prea puternic as putea sa iau pentru teren, tinand cont ca toata experienta mea offroad se rezuma la cateva ore cu un Yamaha Dt pe niste dealuri?
  9. Salut, M-am gandit sa scriu aici deoarece am vazut destul baieti priceputi si gata sa dea sfaturi pertinente. In momentul acesta am un Bandit de 1200 care imi place la nebunie dar care are ceva lipsuri....mai exact nu merge offroad. Nefiind un tip cu prea multi bani ma gandeam ca am doua posibilitati: 1. sa cumpar motor ieftin de dat pe dealuri, urcat pe munti (gen Dr350) si sa pastrez si Banditul 2. sa dau banditul la schimb cu un motor pe care sa pot pune si cauciucuri de offroad, 70% din timp in Bucuresti cu cauciucuri de strada (mai exact de supermoto) si 30% pe teren mai de vara asa pentru ca nu am experienta. Ce sugerati? Daca varianta e 1, ce dualsport bun si usor recomandati? Daca varianta e 2, ce supermoto cu potential enduro recomandati sau ce enduro cu potential de supermoto? Va salut si astept raspunsuri, eventual si oferte de schimb!
  10. La accidente soldate cu victime a caror perioada de ingrijiri medicale este mai mica de 60 de zile, urmarirea penala se pune in miscare numai la solicitarea scrisa a partii vatamate. Chiar daca lui i de deschide "dosar penal" el se va inchide imediat pentru ca se constata, asa cum zice legea romana ca "Fapta nu exista". Dar fara permis tot ramane. Asta e legea!
  11. Da si e foarte ok, doar ca se zgarie foarte usor, trebuie manevrata cu atentie! Foarte multumit de casca.
  12. Mihule, manca-ti-as stilu lu' matale....mi-ai pus poze compromitatoare pe net! Nu te uita fratilii tau !
  13. dt_yamaha

    Barbu Vacarescu

    e nevoie sa mearga cineva acolo? e ok? pot ajunge in cateva minute
  14. Salut, nu am zis ca e ceva in neregula, spuneam doar ca nu-mi dau seama cum vine. astept sa vad finalul, chiar daca o sa mai dureze ceva (nu am idee cat dureaza fabricarea)
  15. Nici eu nu am treaba cu choperele dar...respect. Am tot vazut de-a lungul timpului ca Basty este un baiat pasionat si cu ceva talent, asa ca merita laude... P.S. Cam ciudata linia de sus, unde vine rezervorul, sau poate nu prea imi dau eu seama??!!
  16. Salut, Nu prea am mai scris de multisor pe aici, insa a venit momentul ... . In felul urmator - am un Gsf 1200 N din 2002 pe care doresc sa-l modific. Eu sunt pasionat de plimbari lungi si doresc sa transform N in S. In caz ca stiti pe cineva care imi poate vinde o fata de S sau un loc unde as putea sa gasesc fara sa mananc covrigi 2 luni de acum incolo (gasisem la 1400 Eur ) va rog sa ma informati. In prima instanta, dorec sa vad un model S ca sa imi dau seama exact de ce piese am nevoie (deci daca e cineva din Bucuresti) si asa sa-mi dau seama cat de viabil este proiectul. Am eu o vaga banuiala ca sunt oameni ce au schimbat S cu N si poate mai au piese pe acasa. Numai bine si daca e ceva, lasati un mesaj aici sau PM. Salut!
  17. Si pentru mine esti un model....un fotomodel! PS: Unul dintre dezertori aici! Iarta-ma mancati-as!!!!!!!!!
  18. La 6 dimineata m-a trezit fostul prieten al prietenei mele (un (cuvant urat)). Trebuie sa fug urgent...sper sa fie totul ok. Cu scuzele de rigoare, sa ne vedem acolo sanatosi!
  19. Multumesc ! Sincer inafara de protectia la vant (naspa pt ca e modelul N) nu imi doresc altceva de la o motocicleta. Dar asta pe alt topic!
  20. Salut, Deoarece mi-am anulat plecarea in Croatia, m-as alatura si eu grupului deoarece pentru ca mi-e sila sa merg singur . Deci, ce ziceti? Promit sa merg incet - Bandit 1200!
  21. Honda Hornet ce apartine unui prieten. El este in regula, motorul e cam praf (e la mine in garaj). In prima instanta pare o neacordare de prioritate, vom vedea ce decide politia. Eu sunt bucuros ca el e sanatos pentru ca la cum s-a dus motorul si unde a aterizat, putea sa iasa urat rau! Aia e, ceasu rau prisica 13, tocmai cand ne pregateam sa plecam in Croatia (
  22. Primiti si motociclisti frumosi si inteligenti?...doresc si eu sa merg. Daca nu, ne vedem de revelion!
  23. Mda, pareri si pareri! O logica infailibila - probabil trebuie sa nu poti respira de fum ca la Ursu sau sa ai bila din aia de dat cu pumnul ca la Apasu ca sa fie bar de motociclisti...motociclistii nu se simt bine daca nu e un pic nasol! Sanatate!
×
×
  • Creează nouă...