Sari la conținut

Accident pe DN1A, în Săcele

qwert
 Share

Postări Recomandate

Sergiu Văduva, 29 de ani. Astea sunt toate informațiile pe care am putut să le obțin de la Poliția Brasov. Pentru cine îl cunoaÂşte, poate mai anunta care ii e starea, cat de grav e si daca are nevoie de ajutor.

Vezi lin-kul cu stirea: http://www.adevarul.ro/articole/brasov-un-...nii-update.html

Nu am poze!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doar unul din accidentele care se intampla in fiecare sfarsit de saptamana pe Cheia. Nimic nou sub soare...

Nu te lua dupa poza ,poza nu are nicio legatura cu accidentul,accidentul sa intamplat in sacele

Link spre comentariu

Accidentul nu s-a petrecut pe Cheia, ci in Sacele, fara legatura cu drumul de Cheia.

Din cate spuneau oamenii adunati la locul accidentului, baiatul cu moto era sofer pe autobuz. Tocmai iesise din tura si plecase din garajul de autobuze dinainte de Garcini, spre Brasov. Accidentul s-a petrecut cca. 500 m mai jos de garaj.

Motorul era un Suzuki GSX-F rosu, cu numar BV...HHF, masina o Dacie 1310 alba, veche.

Link spre comentariu

Acolo s-a produs tipul clasic de accident: motociclistul venea dinspre Garcini iar pe sens opus nea' Caisa cu dacia 1310 a virat brusc stanga prin fata motorului, ignorandu-l. POC! :rock: Din cate spuneau unii de fata, baiatul cu motorul ar fi avut ceva viteza, dar asta este o apreciere mult prea subiectiva. Cand am ajuns la locul cu pricina era deja Smurdul acolo si politistii se grabeau sa plece la mititei. "Vaca" arata destul de sifonata saraca, din cate am vazut eu. Poze au facut cativa bucuresteni care au ajuns primii in zona. Cam atat ... :P

Link spre comentariu

„La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a gasit victima inconstienta, prezentand un traumatism cranio-cerebral acut inchis, o contuzie de stern si o alta la unul din membrele inferioare. Era stabila hemodinamic", a fost declaratia catre presa a ofiterului de serviciu al ISU Brasov.

Link spre comentariu