Sari la conținut

chesterfield

Membru
  • Număr conținut

    348
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de chesterfield

  1. pentru cine o sa mai aiba de indreptat si roluit janta: str Avram Iancu 87 http://www.autochelu.ro
  2. Am facut buba. Cine stie un service unde se poate repara asta?
  3. din cate spun prieteni de-ai baiatului, era rupt in seara aia, fusese la chef, pe urma s-a dus acasa, a mai baut ceva, s-a urcat pe motor si a plecat - l-au gasit dimineata mort pe o vale. Dumnezeu sa-l ierte.
  4. Eu am trecut prin Slovacia de 2 ori, anul trecut si in 2010. Acum doi ani am facut acelasi traseu cu al vostru prin Ungaria - Slovacia, pana la Poprad, iar de acolo am luat-o spre Nord, catre Zakopane - Cracovia. Drumurile in Slovacia sunt foarte ok, au asfalt foarte bun - cam ca la noi pe drumurile nationale modernizate, doar ca parca sunt ceva mai late. Drumurile judetene sunt si ele ok, nu la fel de bune ca cele nationale, dar eu cel putin nu imi aduc aminte sa fi vazut gropi cum mai vezi la noi pe unele drumuri. In ce priveste tiganii, intr-adevar am vazut in Slovacia cartiere tiganesti cam ca la noi, la marginea localitatilor, dar nu am avut nici cea mai mica problema cu ei. Mi s-a parut ca se conduce mult mai civilizat ca la noi, nu am avut probleme cu soferi teribilisti sau care sa nu iti faca loc, cum se mai intampla in Ro.
  5. La Wunderlich sau la Touratech. dar sunt destul de scumpe. Mai degraba decat scut motor si radiator, eu iti recomand montarea unei protectii pentru filtrul de ulei si schimbatorul de caldura, care sunt mult mai expuse.
  6. de la benzinarie, de exemplu. Ia-l pe cel ars la tine, sa ai de model.
  7. Salut, si eu plec Joi din Brasov catre Brno. Daca e vreun grup la care m-as putea lipi, va rog lasati vorba pe aici, deocamdata sunt singur
  8. un test destul de complet, din pacate numai in germana: My linkhttp://www.tourenfahrer.de/index.php?id=153 daca a mai fost linkul, scuzati.
  9. Salut, cele mentionate mai sus intr-adevar indeplinesc conditiile indicate de tine. Am sau am avut atat DR350, cat si BMW F 650 GS. Suzuki DR 350 este intr-adevar un motor cu care poti face orice, de la drum asfaltat la (aproape) orice coclau, dar nu ti-o recomand pentru drumuri mai lungi de 2-300 km, pentru ca saua nu este prea comoda. Dupa 100 km iti cam rupe koorul. In plus,DR-ul are rezervor cam mic (7+2), autonomia nu te da pe spate. Cred ca in mai mare masura pentru ceea ce cauti se potriveste BMW F650, chiar daca e mai grea si nu vei putea intra peste tot pe unde ai vrea, este mult mai comoda la drum decat DR-ul. In privinta manevrabilitatii, nu iti fa probleme, orice motor enduro-touring e usor de manevrat, si in orice caz mult mai manevrabil decat vitezanele care zici ca iti plac. De Dominator nu stiu ce sa zic, nu am avut si nu am condus. Dar daca cauti un pic in sectiunea Enduro a forumului o sa vezi ce se poate face cu ea, si toti proprietarii par foarte multumiti de ea. Freewind-ul nu cred ca e neaparat recomandabila pentru offroad mai mult decat forestiere foarte bune. Depinde de cum definesti "nu prea scump" - recomandarea mea este sa vezi daca ai bani pentru un BMW F650 GS, care cred ca se potriveste perfect cu ceea ce cauti. Super manevrabila, fiabila, atonomie foarte mare (400-450 km), si foarte comoda. Pe mobile.de gasesti pe la 3500 EUR motoare ok, si bine intretinute, multe si cu o gramada de accesorii. Succes in alegere si drumuri bune!
  10. Salut, vezi ca pentru F800/F650GS twin exista topic dedicat - AICI
  11. Salut, preturi puteti vedea in anunturile de pe bikeshop: anunt softbag - 40 EUR anunt handguards - pret redus 140 lei anunt toba - 290 EUR Filmulet aici: (nu sunt eu, dar toba aia e )Sunt multe filmulete pe YT cu toba Hattech. Poze: In poza asta, softbag-ul e inchis - in poza din anunt puteti vedea cum arata desfacut - isi dubleaza volumul. Handguardurile sunt originale, fara modificari, la fel cu cele pe care le-ai cumparat tu, din cate se vede in poze. Parca imi aduceam aminte ca atunci cand le-am cumparat citisem undeva ca sunt diferente intre manerele incalzite si cele fara incalzire, eu de asta ziceam ca se potrivesc numai pentru modelele cu manere incalzite. Din cate vad, se gasesc cu 220 lei inclusiv transport - in concluzie le dau la pret special pe astea folosite: 140 lei Toate accesoriile sunt folosite numai 2 sezoane, insa exclusiv pe asfalt, nu am prea intrat cu motorul in offroad.
  12. Am de vanzare pentru F650 GS model 2004+: - toba aftermarket Hattech - handguards (se potriveste pe modelele cu manere incalzite) - softbag (geanta spate, se fixeaza pe portbagaj). Daca e cineva interesat, va rog PM.
  13. Multumesc pentru sfaturi, am vazut si eu ofertele pe site-uri si ramane sa ma decid. Totusi, tankbagul de la Wunderlich parca mi se pare mai reusit decat la TT, si oricum ambele par mai faine decat cel original. Daca e cineva care mai are accesorii de acest gen pe moto, il rog sa ma mai ajute cu ceva impresii.
  14. salut, pentru cei interesati conditiile de buyback au fost urmatoarele: - mobra (2006) adusa in starea initiala, cu piesele originale, si dusa la ABV Bucuresti pentru evaluare - mi-au evaluat-o la cca 3,500 - am mai platit 3,700 si am luat twin-ul (deci pret final la twin 7,200 - de unde initial a fost scos pe bikeshop la 7,700, apoi redus la 7,400 - cand am inceput eu negocierea cu ei). - twin-ul nu era nou, avea 234km la bord Mi s-au parut foarte profi baietii de la ABV in toata tranzactia, nu pot decat sa ii recomand cu caldura. Ca sa revenim la oile noastre - azi am dat tankbag-ul si parbrizul, deci mai am de vanzare doar: - Protectii ghidon - CLICK AICI! - Softbag/Tailbag - geanta spate - CLICK AICI! - Toba esapament Hattech - CLICK AICI!
  15. Salutare, proaspat posesor de F650GS, in cautare de accesorii - tankbag, protectie motor, protectie filtru ulei, handguards, etc - aveti careva, cum sunt? numai bine, dinu
  16. Salutare, dat fiind ca am iesit din randul posesorilor de F650 GS si am intrat in randul posesorilor de (tot) F650 GS (...twin ), am scos la vanzare accesoriile, asa ca ii rog pe cei interesati sa arunce o privire: - Toba aftermarket Hattech - Germania - Tankbag original BMW - Softbag spate original BMW - Parbriz inalt original BMW - Protectii ghidon / handguards originale BMW Toate se pot vedea in poza de mai jos, pe cand erau montate pe moto: Pentru detalii, PM sau contactati-ma pe datele din anunt.
  17. In Brasov, cam acum 1 ora s-a intamplat accidentul, cand am trecut eu tocmai urcau motoarele in 2 dube. Era un taxi de la TOD pus de-a curmezisul pe mijlocul Bd. Grivitei, probabil iesise din statia de taxiuri si a incercat sa intoarca peste toate cele 4 benzi. Din cate mi-am putut da seama, motoarele veneau dinspre pod, tocmai trecusera de semafor, mergeau inspre centru pe Grivitei, si au intrat in taxiul care a incercat sa intoarca. E vorba de un GSX-R mare, alb cu albastru, si o Honda alba (nu stiu modelul), tot destul de mare, cu emblema Honda neagra pe rezervor. Sper sa fie ok baietii, salvarile tocmai plecasera cand am trecut eu pe acolo.
  18. ok, vad ca nimeni nu s-a inghesuit sa raspunda, inteleg ca in .ro nu s-au mai auzit cazuri. da' am gasit prin alte tari, cica se mai intampla http://www.f650.co.uk/forums/showthread.php?t=4395 http://www.gs-forum.eu/showthread.php?t=23202 Avantaj la vanzare...
  19. Salut, am o problema mai ciudata - de fapt nici nu stiu daca e o problema, da' cumva trebuie sa ii zic... Brusc si fara nici un alt semn de defectare, mi s-a resetat kilometrajul la zero Ma refer la kilometrajul mare, nu tripmaster (s-a resetat si ala, dar asta e o problema mai mica). Adica, eram la o mica tura acum cateva zile si vad ca brusc, de la 25,600 si ceva de km, arata zero... Culmea e ca acum pe tripmaster imi apar cu 1.4 km mai mult decat pe kilometrajul mare... Ati mai auzit de chestii similare? A mai patit careva? De la ce ar putea fi??
  20. Fac si baietii de la Educational SRL, pe Pictor Luchian 10
  21. Genti laterale textile pe 650GS n-am vazut nicaieri pana acum montate, si nici n-am auzit pe cineva sa aiba. Nu prea merg fara suporti, pentru ca se ating de toba. Originale BMW nu exista, sau cel putin eu nu am gasit, si am cautat in tot catalogul de accesorii pentru 650. Cele pe care le-ai spus tu, de la Louis, sunt universale, dar pentru modele de moto cu toba plasata jos. Dintre cele doua, nu sunt recomandabile cele mai ieftine - opiniile de pe site sunt in majoritate foarte proaste (o stea din 5). Banuiesc ca te intereseaza genti laterale pentru ca vrei sa mergi cu pasager si bagaj, altfel poti folosi orice rola sau geanta, fixata cu chingi normale pe portbagaj si locul din spate.
  22. Am fost mai multi de 2, doar ca unii erau bucuresteni prin "adoptie", iar ceilalti cu originea prin tari straine... Mie mi-a placut mult, a fost foarte ok fara cocalarisme si fumuri de Kapitala pe care m-as fi asteptat sa le vad In rest, numai de bine, locatia foarte misto, doar cam greu cu absintu' ala spre dimineata Vorba 'ceea "forged abaud iiii..."
×
×
  • Creează nouă...