Sari la conținut

Dominator Din 1992


Merita 3000 de iepuroi in opinia voastra?  

67 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 53
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

De vanzatori din astia care sunt plini de gogosi si povesti cu straini care in 15 ani au facut 20 de mii de km e lumea cam satula.

Dar cel mai nasol e cand dai peste din aia care le zici ce nu iti convine la motorul lui si apoi el se supara si te mai si jigneste sau se enerveaza.

Romanasi baieti buni asta sunt.... obrazul se pare ca nu tine cont de regiune ( ardeal-muntenia - oltenia - moldova ) obrazul gros e mostenit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai da' cate polemica aiurea...omul cere cat vrea pe fierul lui, cine cumpara decide daca da sau nu, nu vad ce atata cearta. Ca are 87 :D sau 44 de cai, asta vede cine il probeaza, Domi e o baza buna pentru cine vrea sa isi bage labutele prin el, dar nu cred daca il duce cineva mult peste 50 de cai orice i-ar face, chiar cu set motor cu compresie marita, carb de XR si evacuare sport. :pow:

 

P.S. Nu fiti asa siguri ca "mandra" nu stie cate ceva despre motoare, poate are pe langa casa un Domi ca sa stie cum merge si de ce :)

e foarte simplu sa faci o motocicleta sa aiba mai multi caluti...schimbi pinionul spate si poate sa creasca pana la 100de cp dar viteza maxima sa fie undeva pe la 50km/h (vezi cum se calculeaza cp) :blbl: :goodposting: :box:

 

:angryfire: n-am pretins niciodata ca are 87 cp .....am aflat chestia asta de la piti aici pe forum , poate totusi sa mi zica cineva cum aflu....oricum motorul trage bestial, in pante abrupte si lungi nu da semne de oboseala,sper sa pot posta ceva poze frumoase cat de curind..... :hug: cei care vor sa -l vada pot sa vina la mine acasa , il tin in garaj si dau si un drive test .....poate facem si un parti, ? :lol:

cate viteze are dominatorul tau..???are cumva 6..???? :box: :kiss: :pow:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e foarte simplu sa faci o motocicleta sa aiba mai multi caluti...schimbi pinionul spate si poate sa creasca pana la 100de cp dar viteza maxima sa fie undeva pe la 50km/h (vezi cum se calculeaza cp) :angryfire: :goodposting: :box:

cate viteze are dominatorul tau..???are cumva 6..???? :blbl: :lol: :kiss:

 

 

 

bai...nu are 6 viteze!!! Are 7 ca o pun si pe mindra sa impinga!!!! :pow:

 

 

la cit crede ea ca costa nici nu merita sa-i mai bag benzina!!!!!o pun sa ma impinga!!!(sau sa ma traga?)

post-8534-1144504948_thumb.jpg

Editat de 742800365
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...