Sari la conținut

IraSciBil

Super Membru
  • Număr conținut

    3.426
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.google.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    RO 012211
  • Carnet moto din
    plastic roz
  • Club
    El Grande Comandante

Informații profil

  • Motociclete detinute
    prima, a doua, a treia, a patra si a cincea

Vizitatori Recenți Profil

3.490 citiri profil

IraSciBil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Merge careva la Râșnov? Mi'e că pic și să fie careva să mă ridice
  2. Donez geaca moto piele, stare bunicica, marime XXL
  3. 10 puncte pentru ca esti atent in trafic "cu viteza 20-30 la ora (era trafic)" 10 puncte pt ca ai reusit sa "Trec pe banda 2 fara probleme traversand o sina" inca 10 puncte pentru ca "am apucat doar sa trag o injuratura in aer" alte 10 puncte pentru ca "Din fericire, nu am patit mare lucru, echipamentul si-a facut datoria" si inca 10 cu plus pentru "a trebuit sa anticipez culoarea verde la fiecare semafor ca sa nu fiu nevoit sa opresc" In final minus 50 puncte pentru ca mergi cu GS (cunoscatorii stie de ce), mergi ca bleaga cu 20-30 incurcand traficul si "anticipezi" culoarea verde, eu n'am reusit asta niciodata (apropo: te uiti des la fata aia din SFuri ce vede viitorul?) Fa tu calcul cate puncte iti ies, am obosit... Mesaj completat Astept poze, altfel nu cred nimic din balariile astea. La genunchiul pe jos ma refer ... ai vazut torque inainte micutule?
  4. Verifica ultima fraza scrisa chiar de tine si apoi vino cu inca o nominalizare, desteapto! Ori n'a mai avut si nici nu va mai avea nimeni, ori nu au mai fost si nici nu vor mai fi ...
  5. Pentru ca e prea scumpe si urate ca dracu' ...
  6. Wow, ce tari sunt motociclistii, pot intra gratuit acolo unde oricine interesat poate intra ... sunteti cei mai tari, voi cei ce ne acordati astfel de facilitati. Va lansez o provocare: daca reusiti sa interziceti accesul "nemotociclistilor" va promit ca va umplu toata sala!
  7. DN 67C (Ranca - Obarsia Lotrului) - drum inchis circulatiei publice Lucrari de modernizare drum DN 67C km 0+000 - 142+620. Pe sectorul km 34+200 - 56+000 (Ranca - Obarsia Lotrului) se executa lucrari de derocari in stanca si terasamente necesare realizarii platformei drumului. Constructor: SC ROMSTRADE SRL. Ordin de incepere: octombrie 2008. Termen estimativ de finalizare: iulie 2012 (durata executie: 18 luni de la ordinul de incepere exceptand perioada de timp friguros). Termen de redeschidere a sectorului km 34+200 - 59+800 : aprilie 2010 la nivel de balast. Zona este semnalizata corespunzator. Sursa: CNADNR Grabiti'va sa mai faceti TRANSALPINA enduro!
  8. IraSciBil

    BMW SUPERMOTO

    Vreun model anume, vreo viteza preferata?!?...
  9. IraSciBil

    BMW SUPERMOTO

    Gresesti!Poate pentru tine este diferenta intre supermoto si speed, dar pentru donshoara "supermoto" vine de la super motocicleta, aia care "baga" cel mai mult ...
  10. Esti sigur ca daca banii aia s'ar duce in alt loc ar fi cheltuiti cu cap si fara ca cineva sa profite de pe urma lor???
  11. Unii nu "intelege" ca Transalpina nu e doar a motociclistilor si pace ... le doresc ca toate drumurile asfaltate sa se decoperteze special pentru ei!
  12. Dupa cum ai scris vad ca punctul 5 e cel mai important pt tine; daca e asa ramai la sm. Daca nu: Transalp sau Tenere. Bafta!
  13. Aici a vorbit romanu' din voi, caruia ii pasa doar de el si de parcela lui. Ma mir ca inca nu a fost exprimata ideea "astia au vrut sa ne faca in necaz cand au asfaltat", vor sa ne ia bucuria noua, celor 300 de motociclisti ce ne plimbam tot timpul anului pe Transalpina sa ne dam mari pe forum cu mareata realizare.Acum or sa poata toti trece spre Sebes si faptele noastre nu vor mai insemna nimic ...
  14. Anul trecut de Craciun era coada de masini de la releu pina in Ranca, nici macar n'am fost curios sa mai merg la Ranca. Dar tot mi se pare buna ideea unui drum asfaltat sub Papusa, chiar daca e utilizabil doar 5 luni pe an. Loc de offroad este destul in zona, loc de evitat manelarii deasemenea... Cum ar fi fost sa se asfalteze Sebes-Obarsia + Novaci-Ranca si sa ramana pustiu intre?!?
×
×
  • Creează nouă...