cataBOSSiawa Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 pai la 4 milioane e f mult mai bine imi fac unu cu roti de roaba.am avut si eu un triciclu facut in vara dar arata cam panarama.bafta la vnzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduta_vlad Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 iti ofer 3 mil pe cadru iti ofer 3 mil pe cadru ai un id cva....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 am eu un manual despre cum sa construiesti cart cu motor de mobra....l am scanat mai de mult si l am postat p aci pe undeva...caut acu si bag link pentru cine e interesat am gasit... /index.php?...36525&st=80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduta_vlad Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 vreau neaparat un cadru de kart(fara motor) ofer 3 mil pe el....vreau sa cumpar cadru....contacteaza-ma pe IDul raduta_vlad@yahoo.com schumy deschide telu.... te rog..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 are 2 ani anuntul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduta_vlad Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 anuntul ku kartu....?...are 2 ani?????:-O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate