CostinALN Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Problema sta in felu urmator. Mi-am cumparat de la Louis din Germania un kit de lant, s-a produs o greseala si in loc sa imi cumpar lant ptr rs125 2007 mi-am cumparat lant ptr rs din 2005, dupa 1 an am vrut sa schimb lantu si cand am desfacut roata mi-am dat seama ca nu se potriveste foaia, nici la gaurile de prindere nici la butuc. Dimensiunile lantului sunt 106/16/39.(eu aveam cu 40) Vreau sa stiu care este masura standard a lantului. Multumesc, nu stiu cat de coerent am fost. Dar am foarte multi nervi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Asa-ti trebuie daca iei din louis Acum serios, daca ai calcatura normala la pinioane, ai nevoie de lant 520 - 110 zale. http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&...uid=2794&p= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate