shakal Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 fara alte cuvinte.... Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Ai dreptate ii destul de nasol ca sunt multi care nu se gandesc la consecinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 mda !!! nashpa ,din ce in ce mai multi dintre noi parcheaza acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Trist si adevarat! daca e sa parchez acolo din cauza unui imbecil beat, il parchez si eu def! daca oi mai putea! JOS VOLANUL CU ALCOOL! SI INVERS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciurymetart Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 nasol...daca toti idiotii au permise!!!...eu i as impusca, jegurile societatii...fuck 'em all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Din pacate asa e are mare dreptate mesajul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 NO COMENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 Stiti ce e si mai dureros? Ca ne urcam in dese (sau rare) randuri cu indivizi care au gustat si ei un paharel-doua si ne duc pana undeva unde avem nevoie. Stim ca a beut, dar il cunoastem, avem incredere, stim ca a luat doar o gura etc. Mie unul mi s-a intamplat. Dar nu zicem nimic. Si cand ne gandim ce poate face un singur paharel in anumite circumstante. Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate