Sari la conținut

demoto

EX+
  • Număr conținut

    190
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    giur_dan@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Numar Moto
    eat dirt!
  • Club
    Lone Rider!

Informații profil

  • Interests
    globetrotter!

demoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. RIP --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 11:29 ------------- RIP
  2. Salut ZIG ZAG! in cazul asta imi retrag cuvintele si felicit pe SEMACA! dar asta numai k ti pui tu cuvantul la inaintare si te respect! India este un vis frumos ptr mine ..si imi dorec sa l indeplinesc pe 2 roti! ramane sa ne vedem prin lumea asta rotunda Semaca! Bravos...si numai bine! totusi pune si tu niste poze cu tine prin INDIA!... un mister de aici de pe net mi a spus MarSH..incepe sa miroasa a scandal romanesc BUCUR OBOR pe aici...asa k eu ma retrag ushor...bafta!
  3. si in Canada nu e saracie? ce vrei saracii? asa s obisnuitzi! mie imi place Curry f mult..! d aia te plangi tu ? sa vezi indienii nostri! aoleeeeeeu! de ar mirosi toti a curry ce bine ar fi!
  4. demoto

    Za Puya Master

    mereu am spus..fara violetza, nu rezolvi nimik cu pumnu.......mai bine frumushel..etc...! pana cand era sa ma bage un pampalau in spital, se uita dupa o dreantza pe strada!... atunci cand unu sofer e prost batut in kap si din prosteala intra in mine sa ma omoare...! ???????? k la hotzii de cai...cu funia umeda! si ushor ushor, vom fi respectati! Respectul se castiga prin lupta! iar in trafikul romanesc e HAOS ! mult...trebuie sa te lupti, altfel...Victima! o casca n kap unui manelist care butoneaza la mobil?...mmmmmm! super sexy! go Puya master!
  5. V TWIN....EROU inseamna altceva!...chiar altceva decat spui tu akolo...in rest, poate ai dreptate! uratzi si murdari...dar ce vrei? asta e saracia!...aoleeeeeeu!..chiar k sunt uratzi,....in draci! il bagam in v Twin? dar sunt si lokuri f frumoase....
  6. Nu va fie cu suparare, si eu sunt un Globetrotter!...slabutz cu pozele...asa, numai pe strazi?..sunt f multe de vazut in India...........si in 3 luni...ohooooooooo! puteati sa adunati material serios!...ma rog, ptr asta ai nevoie de altceva!.... second, povestea e o.k...amuzant...dar o descriere simpla de ce se intampla pe anumite strazi in India!...mm...! India e mult mai mult decat ce a ti relatat voi aici, mai ales dak a ti stat 3 luni.......dupa poze si povestioara, asta se face in max 2 saptamani in India!.... si de unde sa stiu eu k nu e o simpla traducere de pe vreun site din afara? poze cu voi ..ceva? sau va plictisiti si voi pe acasa..si stati 3-4 ore si va holbati pe WWW.motociclism.ro? no! amu nu va suparatzi...dar eu ptr niste poze in India...nu pik pe spate, nici makar BEAT! si ma rog...de ce cauta postul asta la " imagini din calatoriile pe 2 roti"??????????? pe ce 2 roti a ti fost baietzi? suntem departe rau de tot !....intrati pe adverider sii o sa vedeti akolo sute de povesti adevarate pe 2 roti! cred k a ti gresit topikul! .. no offense! la anu si la multi ani Flacai!....no! sa vezi amu scandal mare pe Forum...ssa nu mi sariti toti in kap, k sunt mai a draku decat taurul ala!
  7. super tare..normal k e funny...su eu kand pikam jos la viteza mici..ma apukam sa rad, ma rog, dak nu ma juleam prea nashpa...asta e viatza! mai trebuie sa faci si haz de necaz! tare shpagat! fratilor..mai moale cu stresul!
  8. ptr Zig Zag a fost asa...de relax...! de sambata! Zig Zag..de ce nu deschizi o pagina? sa pui poze si nazbatii akolo? ne vedem saptamana viitoare? man...baga ti messeneger!
  9. demoto

    Primul Accident

    uite unu kare recunoaste k e vinovat...si baremi si a dat seama ce inseamna echipament..! invatzare de minte..bine k nu ai patzit ceva mai grav.. sunt sigur k ai invatzat ce inseamna protectii.. hai...sanatate maxima s !
  10. demoto

    Ne-am Imprastiat Si Noi

    cred k mergeatzi prea incet ...sincer! eu merg tare...ma strecor, fug..si nu am nimik...dak mergi incet inseamna k stai mai mult timp langa idiot!...parerea mea! mergi cu tot ce ai aprins pe tine, toba super zgomotoasa sa auda prostu.. nu stiu, poate suna aiura, dar eu cand merg pe jos..traversez numai pe rosu trecerea de pietoni.. su nu am patiti nimi...caci o traversez dupa ce toate masinile trec..cand nu e nimeni....asta de cand un prieten era sa krape avand toata increderea in culoarea verde!...stiu k suna aiurea...! ...
  11. placebo..am nr 1 din seria RAHAN...te intereseaza?
  12. Fratilor Zig Zag nu e ptr cei cu inima slaba! se baga oriunde ! Zig Zag, te astept de mult timp..stai sa mi iau si eu capra! sa vezi tu ! scot untura din tine! si poate luam si Pensia k noi! tu ce crezi? mai poate? dupa cat se pare este cam expirat!
  13. R.I.P..................................
  14. Mey Steel! stai k boshorogii si te uit la poze, si mine de altfel! numai k tu esti Expirat inainte de termen ai Enduro si l calaresti k pe un chopper! eu zik sa iesi si tu k el prin koklauri, sau sa mi l dai mie ! frumoase poze baietzi... Zig Zag, ne bama unghiile'n gat..norok k nu am ce manca si le am rontzait! super baiezti!
  15. nu mi vine sa cred...! condoleante familiei! super baiat! doamne!....
×
×
  • Creează nouă...